13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu calculează banii din sponsorizări

Condescu calculează banii din sponsorizări

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, susţine că o firmă, al cărei nume nu l-a făcut deocamdată public, se va ocupa de managementul sportiv al clubului Pandurii. Condescu are pretenţia să încaseze la finalul anului suma de 500.000 de euro. Cu aceeaşi sumă de bani vor cotiza în continuare şi Riviera Group şi Energy Holding la bugetul clubului, iar Ford şi-a prelungit contractul de publicitate cu Pandurii. O sumă importantă de bani se va obţine şi din abonamente, până acum înregistrându-se 4.600 de cereri numai din bazinele miniere. Gruparea gorjeană nu poate emite mai mult de 5.000 de abonamente, din cauza capacităţii limitate de 9.200 de locuri, fiind obligatoriu ca 2.000 de bilete la fiecare meci să fie comercializate pe piaţa liberă, iar 10% din capacitatea stadionului să fie liberă, pentru siguranţa spectatorilor.

Începe trialul

În ceea ce priveşte echipa, Pandurii a chemat la reunirea lotului toţi jucătorii pe care-i are sub contract, astfel că antrenorul Eugen Neagoe va avea la dispoziţie, începând din această săptămână, peste 30 de fotbalişti. Celor 28 de fotbalişti prezenţi încă de la începutul pregătirii li se vor alătura astăzi Piţurcă junior, Arrieta, Mingote, Vătavu şi probabil noua achiziţie Răzvan Stanca, jucător care trebuie să semneze contractul cu gruparea gorjeană.
„Voi fi prezent la antrenamentele pandurilor, pentru a stabili lotul pentru viitorul sezon, pentru că trebuie să decidem cine va rămâne şi cine va pleca de la Pandurii în această vară“, a promis antrenorul Eugen Neagoe din Elveţia, unde a vizionat primele două jocuri ale României la Euro 2008. Şanse mici să fie reţinuţi în lot le au jucătorii care au fost împrumutaţi, fiind greu de crezut că tehnicianul va renunţa la vreun fotbalist care a contribuit în retur la salvarea de la retrogradare.

Căpitanul speră la un sezon mai bun

Florin Stângă, căpitanul pandurilor, crede că o clasare pe locurile şase-zece în sezonul viitor ar fi un obiectiv realizabil. „Sperăm în primul rând să fim toţi sănătoşi, să avem un an bun, să începem să ne pregătim bine şi să abordăm începutul campionatului cu încredere, să obţinem o performanţă mai bună decât anul trecut“, a spus Stângă.
Acesta pare să ştie care este drumul spre succes. „Eu zic că este cel mai important să arătăm ceva pe teren, nu să vorbim dinainte. Să ne vedem de treaba noastră, să fim serioşi, să dăm tot ce avem mai bun. Mai puţin cu vorba, mai mult cu munca. Eu cred că de la an la an va fi mai greu în Liga I. Toate echipele au pretenţii din ce în ce mai mari, s-au investit bani şi va fi mai greu pentru toţi“, a adăugat Stângă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS