10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLobonţ nu se teme

Lobonţ nu se teme

Portarul Bogdan Lobonţ susţine că naţionala României poate obţine un rezultat pozitiv în meciul cu Italia dacă tricolorii vor da dovadă de dăruire şi de concentrare, respectând întocmai indicaţiile selecţionerului Victor Piţurcă.
„În ceea ce ne priveşte, trebuie să dăm totul pe teren în meciul cu Italia, să ne autodepăşim. Toţi pentru România, cu alte cuvinte, indiferent de numele celui care intră pe teren! Cu o organizare foarte bună a jocului, cu dăruire şi concentrare, putem spera într-un rezultat mare“, a spus „Pisica“.
Lobonţ a spus că meciul cu Italia a devenit mai dificil, după ce campioana mondială a pierdut la scor de neprezentare confruntarea cu Olanda.
„Urmează un meci mult mai dificil decât se anunţa înaintea turneului final. Campioana mondială suferă după o înfrângere categorică în faţa Olandei. Nimeni nu se aştepta la un asemenea rezultat în prima partidă, iar presiunea este mult mai mare pentru adversarii noştri“, a spus Bogdan Lobonţ, care a fost completat de decarul naţionalei, Adrian Mutu: „Vom încerca să oprim Italia, chiar dacă ştim că jucăm împotriva campionilor lumii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS