10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGP Craiova, în semifinale

GP Craiova, în semifinale

Echipa de juniori B a Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ s-a calificat en-fanfare în semifinalele campionatului republican, după trei victorii clare obţinute în grupa 1 a turneului desfăşurat la Craiova, pe terenul de la Hanul Doctorului. Trupa lui Paul Răducan, campioană en-titre, a învins cu 5-0 Farul Constanţa (A. Mladen – 2, A. Stoian, A. Sava, Cioinac), cu 4-0 echipa Golf Timişoara (A. Mladen – 2, A. Sava, Cioinac), pentru ca ieri să treacă şi de Dinamo Bucureşti, scor 2-0 (A. Stoian ’15, A. Mladen ’70), din minutul 30 „şcolarii“ evoluând cu un om mai puţin, autorul primului gol fiind eliminat.
Tot în cadrul turneului de juniori B, în grupa a 4-a, la Domneşti, echipa Universităţii Craiova, pregătită de Daniel Mogoşanu, a ratat calificarea în semifinale, fiind învinsă de Concordia Chiajna (scor 3-1, golul oltenilor a fost marcat de Glodeanu) şi Gloria Bistriţa (2-0), ieri alb-albaştrii terminând la egalitate partida cu Gaz Metan Mediaş (scor 1-1, gol Cheroiu).
Nici echipa de juniori republicani B a clubului Pandurii Târgu Jiu nu a mers mai departe în această competiţie. În grupa a 2-a de la Bacău, gorjenii au remizat, 1-1, în primul joc cu Inter Star Sibiu, şi au pierdut, 0-1, în faţa celor de la FCM Bacău. Ieri, elevii lui Cristi Popescu au învins cu 1-0 pe Oţelul Galaţi, dar fără folos.
CS Işalniţa, campioană în întrecerea judeţeană, a pierdut ieri finala de la Berca, susţinută în compania formaţiei Sporting Piteşti. Argeşenii s-au impus cu 4-0, toate golurile fiind marcate în ultimul sfert de oră al meciului. În semifinale, oltenii învinseseră pe Oil Terminal Constanţa cu 1-0 (M. Grecu ’84). Pentru juniorii A1 de la CS Işalniţa ajungerea în finală poate fi considerată o performanţă, până în această fază ei trecând de CS Devesel (5-3 şi 7-2), CFR Cluj (3-1), Înfrăţirea Sântana (2-0) şi Frontiera Oradea (0-0).
De astăzi, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, va debuta turneul zonal de Juniori C, în grupa a 7-a luptându-se pentru calificarea în faza următoare patru echipe oltene. Iată programul competiţiei: astăzi: „GP“ Craiova – Pandurii (ora 15.00), CSS Drăgăşani – CSS Turnu Severin (16.45); mâine: Pandurii – CSS Drăgăşani (16.00), „GP“ – CSS Severin (18.00); luni: „GP“ – CSS Drăgăşani (9.00), Pandurii – CSS Severin (11.00)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII