15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu îi sperie pe italieni

Chivu îi sperie pe italieni

Cristian Chivu, căpitanul naţionalei României, a declarat despre meciul de astăzi cu Italia că tricolorii vor încerca să complice situaţia „azzurrilor“ şi să atace mai mult.
 „Vom încerca să le facem viaţa un iad. Vor veni peste noi, vor ataca, dar nu le va fi uşor“, a afirmat Chivu, care a adăugat: „Normal că vom încerca să avem mai multe ocazii de gol, dar prioritatea noastră este să nu pierdem. Trebuie să fim atenţi“.
Jucătorul lui Inter a mai spus că Piţurcă nu i-a cerut informaţii suplimentare despre fotbaliştii italieni, pe care el îi cunoaşte foarte bine din Serie A. „Ce altceva mai trebuie ştiut despre Italia? Nu i-am dat nici un sfat antrenorului, deoarece acesta ştie tot ce trebuie despre adversari şi ne va pregăti pe fiecare până la ora meciului“.
Căpitanul tricolorilor a spus, totodată, că „squadra azzurra“ nu trebuie subestimată după înfrângerea severă pe care a suferit-o în meciul cu Olanda: „Italia este campioana mondială, o mare putere în fotbal. Nu poţi să spui acum, după o înfrângere, că este o echipă slabă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU