17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReunire fără antrenorul Eugen Neagoe

Reunire fără antrenorul Eugen Neagoe

Echipa Pandurii începe astăzi antrenamentele în vederea pregătirii sezonului viitor, reunirea grupării gorjene fiind programată la ora 17.00, la stadionul „Municipal“. Sub comanda secundului Florin Bejinariu sunt aşteptaţi la reunirea lotului toţi jucătorii care se află sub contract cu gruparea gorjeană. Antrenorul Eugen Neagoe nu va putea conduce primele şedinţe de pregătire, acesta fiind plecat la Euro 2008, de unde va reveni pe 14 iunie. La capitolul achiziţii, gorjenii au reuşit să-şi asigure serviciile ex-bistriţeanului Adrian Nalaţi pentru patru sezoane şi s-au înţeles cu clubul Gloria Bistriţa pentru transferul lui Cosmin Tilincă, acesta venind astăzi la Târgu Jiu pentru a-şi negocia contractul.
De asemenea, Pandurii tatonează terenul pentru rapidistul Ionuţ Stancu, mai ales că a rămas descoperită pe flancul stâng prin plecările lui Djakpa, la Bayer Leverkusen, şi Ilie Iordache la Dinamo Bucureşti. Gorjenii au perfectat deja transferul ivorianului la echipa germană, suma plătită de nemţi fiind de 1.400.000 de euro, jucătorul semnând un contract pe patru ani.
„Îl doresc la echipă pe Ionuţ Stancu. Nu mai e un secret faptul că şi acum un an l-am dorit la Pandurii, dar atunci nu voia el să vină la noi. Însă, acum am discutat cu el mai mult şi cred că vrea să vină să joace la noi. I-am explicat că e tânăr şi nu e cazul să se irosească şi să joace atât de puţin, cum a făcut-o sezonul trecut. La Pandurii ar avea şansa să evolueze titular, de aceea vom încerca să facem o ofertă de transfer Rapidului“, a declarat Neagoe.
Şi portarul Dumitru Hotoboc, ultima dată la FC Argeş, este foarte aproape de a reveni la Târgu Jiu, acesta purtând ieri negocieri cu preşedintele Marin Condescu. Doar Mingote şi Dossey sunt, deocamdată, opţiunile lui Eugen Neagoe pentru postul de portar, cel de-al doilea având şanse puţine să mai continue dacă Hotoboc va semna cu Pandurii.

Municipalul, apt pentru Liga I

Stadionul „Municipal“ va primi acceptul FRF de a găzdui jocuri în Liga I în sezonul viitor, chiar dacă lucrările de modernizare nu vor fi finalizate până la 15 iulie, termenul-limită. „Avem toată grija pentru cluburile noastre şi înţelegem limitele bugetare din România“, a spus reprezentantul FRF, Sorin Satmari. Directorul de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a inspectat baza sportivă şi a trasat obiectivele de îndeplinit: instalarea sistemului de supraveghere video pentru spectatori, zone de parcare pentru invitaţi speciali, vestiar de rezervă pentru brigăzile de arbitri mixte, sală de conferinţă de 50 de locuri pe scaune, facilităţi la masa presei şi sistemul de turnichete.
„M-am angajat că nu vor fi probleme şi toate vor fi rezolvate. Unele lucrări aparţin primăriei, o parte – clubului, dar vom găsi soluţii. Avem o experienţă în spate şi mai multe societăţi, iar până pe 15 iulie totul va fi gata pentru inspecţia finală“, a garantat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS