13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrometeu, între acuzaţii şi event

Prometeu, între acuzaţii şi event

Primarul din Dăneasa a acuzat câţiva jucători de la echipa din comună, AS Ştiinţa, că nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu campioana Doljului, Prometeu Craiova. Atât antrenorul, cât şi preşedintele grupării din Bănie au afirmat ieri că aşa-zisele acuzaţii ale primarului din Dăneasa sunt aberaţii.
Antrenorul craiovean Paul Răducan a spus: „Jucătorii Prometeului au jucat exact cât le trebuia, iar declaraţiile primarului din Dăneasa, de care acum aflu cu mare surprindere, sunt nişte calomnii, aş spune idioţenii. Prometeu a fost categoric superioară campioanei Oltului, o echipă slabă“. Preşedintele Liviu Răducan l-a completat: „Nu doresc să comentez. Este o calomnie la adresa echipei noastre. Prometeu a promovat corect şi pe valoare în Liga a III-a, iar la meciul de baraj a fost evidentă diferenţa de valoare dintre formaţia noastră şi campioana Oltului. Chiar unii suporteri din Dăneasa, prezenţi la partida de la Drăgăşani, au recunoscut superioritatea echipei din Craiova, adresându-se primarului cu vorbe de genul: «Ai cheltuit banii Primăriei Dăneasa fără folos, asta-i echipă de promovare?!» Prometeu are alte probleme în prezent. Ne pregătim să aducem în vitrina clubului nostru şi cupa Doljului, apoi ne gândim serios la noul sezon, din Liga a III-a, important pentru noi. Nu avem timp să răspundem unor pigmei care vor să-şi acopere anumite carenţe prin declaraţii defăimătoare“.
Finala Cupei Doljului, Prometeu Craiova – Portul Bechet, se va juca joia viitoare, pe stadionul „Electroputere“. În campionatul judeţean, astăzi sunt programate semifinalele Cupei Ligii, Recolta Ostroveni – CS Apa Craiova (la Segarcea) şi Progresul Segarcea – Progresul Băileşti (la Podari), sâmbătă urmând să se dispute finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII