11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au perfectat primele amicale ale pandurilor

S-au perfectat primele amicale ale pandurilor

Pandurii Târgu Jiu a perfectat patru jocuri amicale în cantonamentul de la Eichgraben (Austria), care va avea loc în perioada 27 iunie – 12 iulie. Gruparea gorjeană va disputa primul amical în cea de-a doua zi a cantonamentului cu o echipă din liga a doua austriacă, în celelalte cinci jocuri de verificare urmând să întâlnească numai formaţii de primă divizie.
„Organizatorii ne-au anunţat că vom juca pe 28 iunie cu St. Polten, echipă din liga a doua din Austria, pe 1 iulie – cu Varteks Varazdin, formaţie aflată pe locul şapte în Croaţia, pe 3 iulie – cu Slovan Bratislava, locul cinci în Slovacia, şi pe 5 iulie – cu Ujpest Budapesta, locul trei în Liga I din Ungaria“, a declarat antrenorul Eugen Neagoe.
Acesta are pretenţia ca echipa lui să nu parcurgă distanţe lungi pentru disputarea meciurilor de pregătire, iar ultimele două adversare să fie obligatoriu din prima divizie.
„Vom juca două partide acolo unde vom face cantonamentul şi restul vor avea loc aproape. Nu ne vom mai deplasa foarte mult ca data trecută. Urmează acum să fie anunţate de către organizatori şi următoarele două echipe, tot de primă ligă, aşa cum am solicitat, iar meciurile vor fi probabil pe 7 şi 10 iulie. Vor fi formaţii care sunt la pregătire acolo în aceeaşi perioadă“, a mai spus Neagoe.

Djakpa, locul trei la Toulon

Selecţionata olimpică a Coastei de Fildeş, cu fundaşul pandurilor Constant Djakpa printre titulari, s-a clasat pe locul trei la turneul rezervat echipelor de tineret de la Toulon, după ce a dispus cu 4-3, la loviturile de departajare, de reprezentativa Japoniei, în finala mică. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2. Golurile au fost marcate de Fofana (’34) şi Cisse (’90+4) pentru africani, respectiv Escudero (’72) şi Morishige (’82). Pentru a nu întârzia disputarea finalei mari, s-a trecut direct la executarea penaltiurilor.
Italia a câştigat cea de-a 36-a ediţie a Festivalului Speranţelor de la Toulon (Franţa), învingând în finală, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia statului Chile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS