14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVlad Munteanu şi Sergiu Radu îşi caută echipe

Vlad Munteanu şi Sergiu Radu îşi caută echipe

Cei doi jucători români care sunt sub contract cu gruparea germană VfL Wolfsburg, mijlocaşul Vlad Munteanu şi atacantul Sergiu Radu, va trebui să-şi găsească în această vară echipe dispuse să-i achiziţioneze. Presa teutonă a informat că tehnicianul lui Wolfsburg, Felix Magath, a întocmit deja lista cu jucătorii de care vrea să se despartă, printre aceştia figurând şi cei doi internaţionali români. Antrenorul german a afirmat că, după o scurtă vacanţă în Puerto Rico, va decide strategia echipei pentru sezonul viitor şi îi va anunţa pe cei 14 jucători care vor pleca de la Wolfsburg: „Sezonul viitor vom lucra cu cel mult 24 de fotbalişti“.
Printre cei mai importanţi jucători pe care antrenorul vrea să-i împrumute sau să-i vândă se mai numără, alături de Vlad Munteanu şi de Sergiu Radu, portarul Simon Jentzsch şi fundaşul Alexander Madlung.
Vlad Munteanu a fost împrumutat în ultimele luni la formaţia franceză AJ Auxerre, unde evoluează românii Gabriel Tamaş şi Daniel Niculae, în timp ce Sergiu Radu a fost împrumutat la Stuttgart, unde a fost coechipier cu Ciprian Marica. Nici unul dintre cei doi nu face parte din lotul lărgit al naţionalei României pentru Euro 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU