17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova a ratat Cupa

FC Craiova a ratat Cupa

Oltenii se concentrează acum pe meciul din semifinalele campionatului, cu CIP Deva.

FC Craiova a fost învinsă luni seară de City’us II Târgu Mureş, scor 2-1, în finala Cupei României la futsal, partidă care s-a disputat în Sala Sporturilor din Chiajna.
Pentru formaţia din Târgu Mureş au marcat Endre Kacso (minutul 17) şi Nuno Miguel (minutul 34), în timp ce golul de onoare al oltenilor a fost reuşit de Adrian Mihalache (minutul 24). Oltenii au dominat partida, şi-au trecut în cont şi multe ratări, dar echipa din Târgu Mureş, pregătită de portughezul Arthur Melo, a fost pragmatică, reuşind să câştige, în premieră, trofeul. O contribuţie importantă la victoria celor de la City’us a avut-o portarul portughez Carlos Fereirra, care a apărat excelent. La festivitatea de premiere, mulţi dintre jucătorii craioveni aveau lacrimi în ochi şi parcă nu le venea să creadă că au pierdut. FC Craiova a fost încurajată la Chiajna de o galerie formată din aproximativ 100 de persoane, venite de la Craiova cu două microbuze. Pentru echipa din Bănie, antrenată de Marius Pârciu, au evoluat în finala Cupei: Rizan – Alecu, M. Mihalache, Bălan, Relea. Au mai intrat: Sandu, Apostol, Florescu, Muliu, Cioboiu şi A. Mihalache. Marii absenţi au fost Bugălă (accidentat) şi Stăncuţa (suspedat). Ambii şi-au încurajat colegii din tribună.
Futsaliştii craioveni trebuie să facă uitat foarte repede insuccesul din Cupă, deoarece mâine urmează alt meci important, dar în campionat. Oltenii vor întâlni, în Sala Sporturilor din Craiova, campioana CIP Deva, în jocul doi din semifinalele play-off-ului. Hunedorenii au câştigat primul meci, iar dacă FC Craiova nu câştigă mâine, CIP va juca finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS