22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, umiliţi la Salonta

Vâlcenii, umiliţi la Salonta

CSM Vâlcea a pierdut clar contra lui Liberty şi termină în genunchi această ediţie de campionat.

După ce etape bune s-a luptat pentru promovarea în primul eşalon, CSM Vâlcea termină în „genunchi“ această ediţie de campionat. Bănuiţi că au aranjat meciuri pentru a câştiga la pariuri, elevii lui Mitică Teleşpan s-au deplasat la Oradea cu gândul declarat de a cuceri măcar un punct care să-i menţină pe poziţia a treia a clasamentului. Tehnicianul Mitică Teleşpan i-a titularizat pe tinerii Grigoruţă, Grădinar şi Udrescu, iar gazdele au jucat aproape tot meciul cu patru juniori în teren. La numai un minut de la debutul partidei Liberty a ratat o ocazie mare prin Roşca, dintr-o situaţie ideală. Fotbalistul de la Salonta s-a revanşat două minute mai târziu, când a şi punctat pentru 1-0, reluând cu capul fără speranţe pentru Adrian Rusandu. Liberty a cedat, apoi, mijlocul terenului şi CSM Vâlcea a dominat teritorial, însă fără să pună în mare pericol poarta adversă. Tehnicianul Tibor Selymeş a fructificat la maximum arma contraatacului şi la pauză era 2-0 pentru Liberty. În minutul 43, Bud i-a pasat pe culoar lui Birtalan, care singur cu portarul vâlcean a pus latul, iar oltenii au intrat la cabine cu un handicap de două goluri.

Boroiban a revenit cu gol

Ostilităţile au continuat asemănător şi în partea a doua a întâlnirii, cu vâlcenii dominând fără să fie eficienţi pe tabela de marcaj şi cu o echipă gazdă bine aşezată în teren.
După o oră de joc, Bud a preluat nestingherit în careul vâlcenilor, a şutat sec la colţul lung şi scorul a devenit unul de neprezentare. Umilinţa CSM-ului a continuat şi în minutul 72, când Birtalan şi-a trecut în cont „dubla“ după ce l-a ridiculizat pe Adi Rusandu şi a marcat în poarta rămasă goală.
Golul de onoare al vâlcenilor a fost înscris de Laurenţiu Boroiban, revenit după o accidentare, vârful CSM-ului punctând cu un şut bine plasat de la marginea careului. În următoarea etapă, programată miercuri, vâlcenii vor juca pentru ultima dată pe propriul teren în acest sezon şi vor avea parte de un adversar dificil, FC Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII