13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U şi Energia, pe ultimele locuri în A

SCM-U şi Energia, pe ultimele locuri în A

Nou-promovatele în prima divizie masculină de baschet, SCM-U Craiova şi Energia Rovinari, nu au putut face mare lucru în play-off-ul pentru locurile 9-16. Colege de serie în Divizia B, cele două formaţii oltene urmează să se întâlnească iar, de această dată în Divizia A, pentru a se stabili cine va ocupa ultimul, respectiv penultimul loc în acest sezon.
În meciurile decisive din turul doi al play-off-ului, desfăşurate sâmbătă, Energia Rovinari a cedat la o diferenţă de un singur punct, scor 72-71, pe terenul echipei BC Târgovişte, iar SCM-U Craiova a pierdut la Oradea disputa cu formaţia locală, Leonardo, scor 100-84. „A fost un meci frumos, deschis. La pauză, Oradea conducea cu patru puncte. Apoi, în sfertul trei, noi am avut un avans chiar şi de 11 puncte, însă în sfertul patru am cedat. Am fost nevoit să îl scot pe Milosevici, care făcuse patru greşeli“, a spus antrenorul principal al oltenilor, Paul Nicolae.
Pentru SCM-U au evoluat la Oradea: Lekic, Nisavic, Milosevici, Liculescu, Andonie, Călinescu, Boian, Corneanu şi Florescu. În primul tur, craiovenii fuseseră depăşiţi de CS Otopeni, iar gorjenii, de BCMUS Piteşti.
Primul meci dintre Energia Rovinari şi SCM-U Craiova ar trebui să se dispute sâmbătă, dar nu se ştie sigur, o decizie finală urmând să fie luată zilele viitoare.
În alt joc din faza secundă, BC Vâlcea a cedat sâmbătă cu scorul de 76-72 (16-28, 19-14, 22-16, 29-14), pe terenul echipei CS Otopeni. Vâlcenii vor întâlni în ultima fază pe CSU Braşov, în lupta pentru locurile 11-12.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS