10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCET Govora a relansat lupta din play-off

CET Govora a relansat lupta din play-off

Vineri, în sala „Traian“ din Râmnicu Vâlcea, baschetbalistele de la CET Govora au întâlnit pe U-TCRE Cluj-Napoca. Partida, ce a contat pentru faza a doua, jocul doi din play-off (5-6), se anunţa destul de interesantă.
Vâlcencele pierduseră primul meci, la Cluj, la numai trei puncte (68-71), şi plecau ca favorite în înfruntarea de la Râmnic. Elevele lui Mihai Toma au început timid jocul şi au cedat primul sfert cu 10-16. În sfertul al doilea, CET Govora a reuşit să se impună cu 16-10 şi a intrat la pauză cu un handicap de doar două puncte. Diferenţa a fost repede recuperată, încă din secunda 30 a sfertului trei (30-30).
La sfârşitul acestei părţi, situaţia se schimbase, vâlcencele fiind cele care aveau un avantaj de două puncte (50-48). În prima partea a sfertului patru scorul a devenit 58-58. Din minutul şase al ultimei părţi, vâlcencele s-au desprins, iar la finalul partidei tabela arăta 75-64 în favoarea lor. După victoria de la Râmnicu Vâlcea, CET Govora egalează situaţia la general, iar partida decisivă  se va disputa la Cluj miercuri sau joi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS