7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM vrea să rămână pe podium

CSM vrea să rămână pe podium

Liga a II-a

Liberty Oradea – CSM Vâlcea

Stadion „Municipal“, Salonta, astăzi, ora 11.00.

Formaţii probabile:

Liberty: Szasz – Mila, Roşca, Deaconescu, Tegzes – Lipa, Cacioara, Chiş, Sorian – Petrescu, Birtalan. Antrenor: Tibor Selymeş.

CS Municipal: Rusandu – Vlăduţi, Vişa, Dandea, Onofrei – Melcea, Sg. Popescu, Roşca, Voicu – Robson, Boroiban. Antrenor: Mitică Teleşpan.

Vor arbitra: T. Albon – Cl. Tripa, P. Gaşpar.

Pentru a rămâne pe podiumul seriei a II-a, CSM Vâlcea are nevoie de cel puţin un punct în disputa de astăzi, de la Salonta, cu Liberty Oradea. Gruparea din Zăvoi s-a descurcat mai bine în partidele din deplasare, lucru pe care mizează şi antrenorul Mitică Teleşpan: „Ne dorim să terminăm campionatul pe podium, măcar cu atât să ne alegem. Noi, de obicei, jucăm bine afară şi vom face un meci bun şi cu Liberty“. Teleşpan nu va mai putea conta în acest final de campionat nici pe serviciile mijlocaşului slovac Tomas Labun. Jucătorul venit de la FC Kosice pe filiera Pandurii Târgu Jiu a suferit o ruptură musculară la piciorul stâng şi nu va evolua în cele trei etape care au mai rămas de disputat.

Pentru a-l păstra pe unul dintre puţinii fotbalişti care au dat randamentul scontat în acest retur de campionat, oltenii din Zăvoi va trebui să plătească 50.000 de euro grupării din Kosice. Labun se adaugă astfel pe lunga listă de indisponibili a echipei vâlcene, pe care se mai află Vătavu, Pasăre, Cercel, Stanca şi Băiţa. Şanse mari de a reveni în teren are însă Laurenţiu Boroiban, al doilea golgheter al CSM-ului, care este refăcut în totalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS