11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSmith, pe urmele lui Ferguson

Smith, pe urmele lui Ferguson

Walter Smith, antrenorul lui Glasgow Rangers, finalistă a Cupei UEFA în această seară, l-a avut profesor pe celebrul Sir Alex Ferguson şi crede că a venit timpul să câştige la rândul lui un trofeu european. „Pentru orice antrenor, să ajungi într-o finală europeană este o mare performanţă. Am fost norocos, am câştigat multe trofee în Anglia şi am avut satisfacţii şi la echipa naţională, dar ar fi fantastic pentru mine să câştig cu echipa mea Cupa UEFA. Ar fi cea mai mare realizare din cariera de antrenor“, a declarat Smith.
Tehnicianul este originar din Glasgow, ca şi Ferguson, al cărui secund a fost la naţionala Scoţiei, la CM din 1986, dar şi la Manchester United, în sezonul 2003-2004.
Smith doreşte ca şi formaţia antrenată de Alex Ferguson, Manchester, să se impună în finala Ligii Campionilor. „Ar fi minunat dacă Sir Alex ar câştiga la Moscova. Oricum, şi în caz contrar el ar rămâne cel mai mare antrenor britanic. Mi-ar plăcea să sărbătorim împreună. Ne vom auzi cu siguranţă la telefon atât înaintea finalei Cupei UEFA, cât şi înaintea celei a Ligii Campionilor. Sper să câştigăm trofeul, iar Manchester United să ne urmeze exemplul. Ar fi un lucru fantastic pentru fotbalul britanic“, a spus Walter Smith pentru site-ul oficial al UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS