12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester United nu se culcă pe lauri

Manchester United nu se culcă pe lauri

Managerul Alex Ferguson vrea să fortifice lotul, deşi a câştigat Premier League şi va juca în finala Ligii Campionilor.

Deşi a câştigat duminica trecută al 17-lea titlu de campioană, iar pe 21 mai va juca împotriva lui Chelsea în finala Ligii Campionilor, Manchester United şi-a făcut planuri pentru a-şi întări lotul. Conform directorului executiv al „diavolilor roşii“, David Gill, managerul Alex Ferguson va face mai mult ca sigur o listă de achiziţii pe care oficialii clubului va trebui să o rezolve.
„Ca orice club, chiar dacă eşti jos, la mijloc sau în top, mereu poţi să joci mai bine, iar noi cu siguranţă vrem să facem acest lucru. Alex nu ne va lăsa să adormim pe lauri, aşa că trebuie să ne îmbunătăţim mereu prestaţia“, a afirmat Gill.

„Diavolii“ comemorează tragedia de la München

Directorul executiv al campioanei Angliei speră ca Manchester United să câştige finala Champions League cu Chelsea, pentru a comemora aşa cum se cuvine împlinirea a 50 de ani de la tragedia de la München, când 23 de persoane, printre care mai mulţi fotbalişti, şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic.
„Ar fi minunat dacă am câştiga a treia Ligă a Campionilor în sezonul în care comemorăm 50 de ani de la tragedia de la München“, a spus Gill, care a adăugat că echipa sa are şanse mari să câştige finala de pe 21 mai şi că „diavolii“ lui Ferguson sunt foarte determinaţi.

Ferguson are încredere în elevii săi

La rândul său, Sir Alex Ferguson a precizat că, după ce au câştigat Premier League, elevii săi aşteaptă încrezători finala Ligii Campionilor
„Victoria din campionat ne dă multă încredere. Mă aştept ca jucătorii mei să aibă încredere şi să joace cât mai bine în finala celei mai importante competiţii europene intercluburi“, a spus tehnicianul lui Manchester United.
Să remarcăm că Ferguson a fost desemnat cel mai bun manager al sezonului de Asociaţia Managerilor Englezi. Antrenorul scoţian, care are 66 de ani, a primit premiul din partea selecţionerului Angliei, Fabio Capello.
„Este o onoare că mulţi dintre colegii mei au decis că merit acest premiu. Sunt foarte mândru să-l primesc“, a spus Sir Alex Ferguson, care este la echipa de pe „Old Trafford“ de 22 de sezoane şi care a primit trofeul şi în 1999, când a câştigat Premier League, Liga Campionilor şi Cupa Angliei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS