21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe face curăţenie la Pandurii

Eugen Neagoe face curăţenie la Pandurii

După o revenire spectaculoasă pe banca tehnică a echipei Pandurii, reuşind să salveze gruparea gorjeană de la retrogradare, antrenorul Eugen Neagoe şi-a făcut calculele pentru noul sezon. „Geană“ a decis să renunţe la şapte dintre cei zece jucători străini achiziţionaţi în iarnă, motivul fiind lipsa de valoare.
„Nu ne-au convins pe mine şi pe domnul preşedinte Condescu. Am decis să renunţăm la ei pentru că nu merită să joace la Pandurii. Avem jucători români valoroşi, deci nu avea rost să îi păstrăm. Dintre cei zece, au mai rămas doar Mingote, Cardoso şi Arrieta“, a precizat Neagoe. Pintassilgo (2 meciuri – 0 goluri), Fabio Nunes (3-0), Jessui (1-0), Jose Anilton (2-0), Marco Soares (1-0), Wandeir (3-1) şi Adriano Moreira (0-0) au părăsit Târgu Jiul, tehnicianul pandurilor anunţând noi disponibilizări în zilele care urmează.
„Ne vom despărţi şi de alţi jucători şi le vom mulţumi pentru ce au făcut la Pandurii. În schimb, vom aduce trei sau patru fotbalişti, ale căror transferuri sper să le rezolvăm chiar în această săptămână“, a afirmat Eugen Neagoe.
Acesta a vorbit şi despre situaţia mijlocaşului Ilie Iordache, care este foarte aproape de a reveni la Dinamo, de unde a fost împrumutat. „Voi mai avea o discuţie cu Iordache, dar consider că nu este pregătit să joace la Dinamo. Nu cred că se va putea impune acolo, pentru că încă nu a devenit un jucător constant. E păcat ca un fotbalist talentat ca el să se piardă, aşa cum au făcut mulţi alţii înaintea lui“, a încheiat Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS