16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona îl vrea pe Chivu

Barcelona îl vrea pe Chivu

FC Barcelona încearcă din nou să-l achiziţioneze pe căpitanul tricolorilor, Cristi Chivu (foto), după ce prima sa tentativă în acest sens, care a avut loc vara trecută, s-a soldat cu un eşec, fundaşul român preferând să semneze cu campioana Italiei, Internazionale Milano.
Conform presei iberice, antrenorul Josep Guardiola, care va fi instalat pe banca tehnică a „extratereştrilor“ în locul olandezului Frank Rijkaard, a cerut conducerii clubului să facă o ofertă pentru Chivu, dar Internazionale Milano nu vrea să-l vândă pe căpitanul naţionalei României. Guardiola îl vrea pe Chivu în locul lui Gabriel Milito, care va lipsi de pe teren timp de mai multe luni, şi a cerut conducerii grupării catalane să facă o ofertă concretă.
„Chivu este jucătorul preferat al lui Guardiola, dar transferul său este imposibil, pentru că Inter nu îl va vinde nici pentru toţi banii din lume“, a scris cotidianul Sport, care precizează că Barcelona are şi alţi fundaşi pe lista de transferuri, deorece are şanse mici să-l achiziţioneze pe căpitanul naţionalei României, care în prezent este accidentat la umăr.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS