3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au demarat campania de transferuri

Pandurii au demarat campania de transferuri

Dacă în iarnă Pandurii Târgu Jiu a transferat 12 jucători străini, plus un întreg staff tehnic, acum campania de transferuri va fi discretă.
Antrenorul Eugen Neagoe va păstra 20 de fotbalişti din lotul actual şi va aduce cel mult cinci jucători, patru fiind nume cunoscute din Liga I. „Cu excepţia străinilor, ne vom mai despărţi de câţiva jucători. Unora le vom mulţumi pentru tot ce au făcut pentru club. Vor rămâne 19-20 de jucători şi va trebui să completăm lotul. Ne mai trebuie cinci-şase fotbalişti şi suntem în discuţii cu jucători valoroşi din Liga I, care sper să ne ajute în viitorul campionat, dar nu pot să dau nume acum. Aş vrea într-o săptămână, două să-i avem pe cei pe care i-am cerut. Sunt jucători din toate compartimentele. Avem patru nume din România pe care încercăm să le aducem“, a declarat Neagoe.
Antrenorul gorjenilor a anunţat că va păstra în lot pentru sezonul 2008-2009 doar doi jucători dintre cei zece străini transferaţi în iarnă la Târgu Jiu. Portarul Mingote şi atacantul Arrieta şi-au dat acordul să continue la Pandurii, gorjenii încercând să-l păstreze şi pe brazilianul Cardoso, împrumutat de la Estrela Amadora până la finalul acestui sezon

Iordache, cerut de „câinii roşii“

Singura neclaritate din lotul pandurilor este Ilie Iordache. Golgheterul gorjenilor, cu şase goluri, a fost solicitat de Mircea Rednic la reunirea „câinilor roşii“ şi, dacă „Puriul“ îl va păstra în lot, va pleca gratis la Dinamo.
„Iordache este sub contract cu noi până în 2009, dar are o anexă pe care am încheiat-o cu Dinamo, în care se spune că, dacă va face parte din lotul de 18 fotbalişti al echipei bucureştene, putem de comun acord să întrerupem împrumutul lui la Târgu Jiu. Dinamo nu mai are nici o obligaţie faţă de noi. Poate doar morală, pentru că, dintr-un jucător anonim de la Dinamo II, Pandurii a făcut un fotbalist de echipă naţională, cred eu. Deci, Iordache va merge la reunirea lotului la Dinamo, dar dacă va rămâne acolo sau nu este altă decizie care se va lua ulterior. Iordache nu poate fi însă dat apoi la altă echipă, pentru că este o singură clauză în contract ca el să plece de la Pandurii doar dacă va face parte din primul lot al lui Dinamo“, a explicat preşedintele grupării gorjene, Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS