10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, la 90 de minute de realizarea obiectivului

Pandurii, la 90 de minute de realizarea obiectivului

Oficialii echipei gorjene sunt convinşi că fotbaliştii lui Eugen Neagoe vor rezolva ecuaţia retrogradării în jocul cu Dacia Mioveni, ultimul de pe teren propriu în acest sezon.

Ca să sărbătorească realizarea obiectivului, salvarea de la retrogradare, împreună cu propriii suporteri, pandurii trebuie să învingă duminică Dacia Mioveni, în penultima etapă a Ligii I. „Am spus că la 37 de puncte suntem salvaţi, dar obligatoriu trebuie să câştigăm cu Dacia Mioveni. Ar fi suficient şi un punct, dar ce este mai frumos decât să închei campionatul cu o victorie în faţa propriului public“, a declarat vicepreşedintele clubului Pandurii, Viorel Temelescu. Acesta susţine că meritele pentru revenirea spectaculoasă din acest an aparţin deopotrivă conducerii, antrenorilor, dar mai ales jucătorilor, care au conştientizat că au valoare de Liga I. „Suntem în faţa ultimelor două partide din campionat, unul dur de tot şi foarte agitat. Ne-am mobilizat în ultimele zece partide atât conducătorii, cât şi antrenorii şi jucătorii. Orgoliul fotbaliştilor a fost zgândărit de faptul că puteau rămâne în Liga I echipe mult mai slabe şi mai puţin organizate. Ne mai despart 90 de minute de realizarea obiectivului. Meciul cu Mioveni va fi ultimul gong, încununarea muncii băieţilor din ultimele 10-12 etape“, a precizat Temelescu.
Siguri de victorie, gorjenii vor uda cu şampanie menţinerea în Liga I la finalul confruntării cu Dacia Mioveni. „După partidă vrem să desfacem 20 de sticle de şampanie şi să ne bucurăm că am reuşit să strângem rândurile după perioada neagră din tur şi să păstrăm fotbalul de Liga I la Târgu Jiu“, a încheiat vicepreşedintele pandurilor.

Reduceri la meciul cu Dacia

Conducătorii clubului Pandurii Târgu Jiu doresc ca partida cu Dacia Mioveni, de duminică (ora 19.00), ultima pe „Municipal“ în acest sezon pentru gruparea lui Neagoe, să se dispute cu casa închisă, aceştia anunţând că se va permite accesul la peluze a doi spectatori pe un bilet. „Ne dorim cât mai mulţi suporteri alături de noi la acest meci, pentru a avea posibilitatea să sărbătorim salvarea de la retrogradare. Este şi ultimul joc pe teren propriu pentru noi în acest sezon şi suntem convinşi că suporterii vor dori să fie alături de echipă. La peluze vor intra doi spectatori pe un bilet şi vom acorda gratuităţi pentru femei şi copii“, a declarat secretarul general al clubului, Daniel Băloi. Preţul unui bilet de intrare va fi de cinci lei la peluze, zece lei la tribuna a II-a şi 15 lei la tribuna I, urmând ca mâine să fie scoase la vânzare 3.500 de bilete.
Şi antrenorul Eugen Neagoe îşi doreşte ca stadionul „Municipal“ să fie plin, o motivaţie în plus pentru jucătorii săi. „Este ultima partidă pe care o disputăm acasă şi mi-aş dori ca stadionul să fie plin şi toată lumea să fie alături de noi. S-a văzut că tot timpul când spectatorii au fost alături de noi şi echipa a practicat un joc bun. Sper ca acelaşi lucru să se întâmple şi duminică şi să nu-i dezamăgim pe suporteri“, a afirmat Neagoe.

Djakpa stă patru etape

Constant Djakpa a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplină pentru gestul nesportiv comis asupra lui Buhăescu la confruntarea cu FC Vaslui. „A avut o intrare imprudentă la Buhăescu şi era normal să fie suspendat mai multe etape. Iar faptul că este recidivist, pentru că la meciul cu Oţelul a avut o comportare asemănătoare, a dus la o pedeapsă drastică“, a spus ofiţerul de presă al gorjenilor, Bogdan Tudor.
Pe lângă sancţiunea dictată de comisie, Djakpa va fi amendat şi de club, jucătorul fiind nevoit să rămână la Târgu Jiu până după ultima etapă, chiar dacă nu va putea fi utilizat. „A fost un gest necontrolat şi va plăti pentru acesta conform ROI. Djakpa va trebui să rămână să se antreneze cu noi până la final şi nu va intra în vacanţă“, a precizat Eugen Neagoe. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU