12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae este prea scump pentru Inverness

Marius Niculae este prea scump pentru Inverness

Davis Sutherland, acţionarul majoritar al clubului scoţian, a recunoscut că nu dispune de banii necesari pentru a-i plăti salariul lui „Săgeată“.

Conform presei britanice, viitorul atacantului român Marius Niculae (foto) la echipa scoţiană Inverness este incert, după ce Alan Savage a demisionat din postul de preşedinte al acestui club. Se pare că o mare parte din salariul lui „Săgeată“ era suportată de societatea patronată de Savage, Orion Goup. Clubul a anunţat că este hotărât să îşi respecte obligaţiile faţă de Niculae, care mai are un an de contract.

„Nu ni-l putem permite pe Niculae!“

Marius Niculae a semnat cu Inverness în iulie 2007 şi are contract cu gruparea scoţiană până în iunie 2009. Acţionarul majoritar al clubului Inverness, Davis Sutherland, a recunoscut că gruparea scoţiană nu dispune de banii necesari pentru a-i plăti salariul lui „Săgeată“ şi, dacă vrea să îl păstreze pe atacant, trebuie să scoată la vânzare acţiuni în valoare de 500.000 de lire sterline.
Sutherland a menţionat că salariul lui Niculae, care este în jur de 4.000 de lire sterline pe săptămână, este prea mare pentru a putea fi menţinut astfel.
„Indiferent cât de bun este jucătorul, nu cred că ni-l putem permite. Însă fotbaliştii pot fi siguri că acţionarii vor rezolva problema salariilor“, a spus Sutherland.
Davis Sutherland a negat că salariul lui Marius Niculae ar fi fost plătit de fostul preşedinte Alan Savage.
„Orion Group sau Alan Savage nu au făcut niciodată plăţi către Marius Niculae“, a precizat acţionarul majoritar al clubului Inverness.
„Un nou comunicat, care va fi dat publicităţii prin intermediul companiei lui Savage, se pare că va provoca îndoieli în privinţa provenienţei unor astfel de fonduri“, a notat BBC.
„Sunt sigur că acel comunicat dat publicităţii de Orion Group, compania lui Alan Savage, îi va deruta pe jucători şi pe suporteri. Cred că domnul Savage va clarifica faptul că nici el, nici Orion nu au plătit salariul lui Marius Niculae în ultimele 12 luni. Am înţeles că Alan Savage a introdus un capital de aproximativ 270.000 de lire sterline pentru a încerca să uşureze plata contractelor“, a explicat Sutherland.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS