20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRăzbunare feroce la porţile stadionului Villa Park

Răzbunare feroce la porţile stadionului Villa Park

Un fan de 26 de ani al echipei Aston Villa a fost ucis cu sânge rece de un suporter al lui Birmingham, care a intrat în el cu un Volkswagen Golf condus cu viteză.

Stadionul „Villa Park“ a găzduit, pe 20 aprilie, unul dintre meciurile etapei a 35-a a primei ligi engleze, Aston Villa învingând-o pe rivala Birmingham cu 5-1. Spectacolul fotbalistic nu le-a fost însă suficient fanilor celor două echipe, care au dus meciul în „prelungiri“, printr-o luptă crâncenă la porţile stadionului.
După ce spiritele s-au încins, cele două galerii au început să îşi adreseze injurii, iar de aici şi până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas. În conflictul dintre galeriile rivale a ieşit în evidenţă o nouă formă de răzbunare, caracterizată printr-un barbarism feroce. Un fan al gazdelor, de 26 de ani, a fost ucis cu sânge rece de un suporter rival, acesta din urmă lovindu-şi adversarul cu un Volkswagen Golf condus cu viteză.

Victima a fost lovită intenţionat cu maşina

Un martor a povestit presei britanice cum a decurs conflictul dintre cele două galerii, care a culminat cu uciderea tânărului de 26 de ani.
„Fanii lui Aston Villa cântau împotriva celor de la Birmingham, spunând că echipa adversă va retrograda. Suporterii oaspeţi au înnebunit, iar apoi s-a dezlănţuit o bătaie generală. Tot ce am văzut a fost un tânăr proiectat în aer de o maşină, dar nu ştiu dacă victima strigase împotriva adversarilor, din cauză că totul s-a petrecut extraordinar de repede“, a spus martorul.
Spusele acestuia au fost confirmate de altă persoană, care a asistat cu groază la incidentul tragic: „Nu a avut nici o şansă! Am văzut cum a fost lovit intenţionat cu maşina“.
Imediat după ce s-a petrecut tragedia, o ambulanţă a dus victima la spital, dar medicilor le-a fost imposibil să îi mai salveze viaţa tânărului fan al celor de la Aston Villa.

Ucigaşul are doar 20 de ani

Poliţia a arestat un suspect de 20 de ani, care conducea un VW Golf, iar acesta este supus unei anchete amănunţite. Şoferul a fost reţinut imediat după ce şi-a lovit adversarul cu maşina, dar poliţia nu a dezvăluit dacă acesta s-a predat de bunăvoie, sau a fost urmărit de forţele de ordine. Se pare că incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi amplasate pe străzile oraşului, dar această ipoteză nu a fost confirmată de anchetatori, care nu au dorit să facă public nici numele agresorului.
Poliţia britanică va anunţa peste câteva zile concluziile la care a ajuns după cercetarea incidentului de lângă stadionul „Villa Park“. Oricum, noul capitol al confruntărilor dintre huligani pare desprins dintr-un film de groază şi nu are nici o tangenţă cu bucuria de a savura spectacolul fotbalistic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU