8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, lăudat de britanici

Mutu, lăudat de britanici

Mutu, lăudat de britanici
Mutu este considerat de presa britanică cel mai periculos jucător al echipei italiene Fiorentina, în meciul cu Glasgow Rangers, şi poate califica de unul singur echipa în finala Cupei UEFA.
„Acum trei ani, cariera sa era pe butuci, dar Adrian Mutu este acum unul dintre jucătorii de top din Europa. Dacă Fiorentina obţine calificarea în finala Cupei UEFA, unde poate întâlni la 14 mai pe Zenit sau Bayern, este în principal datorită eforturilor lui Adrian Mutu. Românului i se prevedea un destin mare după ce a marcat 18 goluri pentru Parma, în sezonul 2002/2003, dar, dintr-un motiv sau altul, i-a trebuit mai mult timp să ajungă în top“, scrie ediţia on line a Channel4.
Presa engleză mai scrie că transferul la Chelsea a fost important pentru cariera lui Mutu şi el s-a „autodistrus“ la formaţia din vestul Londrei. „Dar la Florenţa, după ce a mai trecut şi pe la Juventus, jucătorul, de 29 de ani, are parte de renaştere. A marcat până acum 32 de goluri în Serie A, de când evoluează la Fiorentina, şi a devenit talismanul unei echipe despre care toţi credeau că va suferi după plecarea lui Luca Toni“, mai notează presa britanică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU