21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova atacă semifinalele Cupei

FC Craiova atacă semifinalele Cupei

FC Craiova va înfrunta astăzi, în Capitală, formaţia Athletic Bucureşti în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la
futsal. Disputa este programată de la ora 19.45, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 20, şi se anunţă destul de echilibrată, deşi craiovenii înfruntă o nou-promovată în Liga I. Cu toate acestea, formaţia finanţată de Sorin Croitoru este cu gândul numai la victorie, dorindu-şi calificarea în semifinale. Athletic a ajuns în sferturi după ce a eliminat pe Real Craiova, scor 7-6, în timp ce FC Craiova a învins în optimile de finală pe concitadina Gecorom, scor 9-2. Celelalte trei partide din sferturile de finală sunt: City’us II Târgu Mureş – Moldocor Piatra Neamţ, Poli Timişoara – CIP Deva şi United Galaţi – ACS Odorheiu Secuiesc (se dispută vineri).

În ceea ce priveşte Liga I, ACS Odorheiu Secuiesc şi CIP Deva sunt primele echipe calificate în semifinale. Echipa din Odorhei s-a impus de două ori în faţa celor de la Poli Timişoara (11-3 şi 11-4), iar campioana CIP Deva a învins tot de două ori pe Clujana Cluj (8-3 şi 11-2). Şi FC Craiova este la o victorie distanţă de „careul de aşi“, după ce s-a impus cu 5-3 în primul meci cu Reşiţa. Al doilea joc este programat vineri, în oraşul bănăţean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS