17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae îi sperie pe scoţieni cu Mutu

Marius Niculae îi sperie pe scoţieni cu Mutu

„Săgeată“ i-a avertizat pe jucătorii de la Glasgow Rangers, care vor evolua cu Fiorentina în semifinalele Cupei UEFA, că nu au mai întâlnit un adversar la fel de valoros ca atacantul român al grupării „viola“.

În perspectiva dublei confruntări din semifinalele Cupei UEFA dintre Glasgow Rangers şi AC Fiorentina, care îşi va consuma joi primul act, atacantul român al echipei Inverness, Marius Niculae, a fost chestionat de presa britanică în legătură cu coechipierul său de la naţională, Adrian Mutu, considerat a fi cel mai valoros fotbalist al formaţiei italiene.

„Săgeată“ le-a spus britanicilor că Mutu „poate distruge orice apărare din lume“, fiind un fotbalist foarte talentat.

„Adrian este un băiat bun. De asemenea, el este unul dintre cei mai buni jucători din Italia şi cel mai bun pe care îl avem în România. Toată lumea ştie că Serie A este unul dintre campionatele în care este cel mai greu să înscrii şi, totuşi, el o face cu regularitate. Mutu este capabil să facă lucruri incredibile, care pot schimba soarta unui meci, cum a făcut-o la partida cu PSV. Este un talent uriaş şi unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa“, a afirmat Marius Niculae.

 

„Mutu nu are slăbiciuni“

 

Atacantul lui Inverness le-a povestit ziariştilor britanici despre perioada în care a fost coechipier cu Mutu la Dinamo, susţinând că „Briliantul“ este cel mai valoros jucător alături de care a evoluat.

„Am făcut parte din aceeaşi echipă aproximativ un sezon şi jumătate şi erau vremuri frumoase pentru amândoi. Adrian este, cu siguranţă, cel mai talentat jucător alături de care am evoluat. Poţi să rămâi cu el pe teren 89 de minute şi să nu se întâmple nimic, iar apoi va înscrie şi îţi va câştiga meciul. Orice fotbalist are slăbiciuni, dar Adrian nu are nici una. Este rapid, puternic şi excelent la posesia mingii. Bineînţeles, este şi talentat şi excelent la finalizare. Fără îndoială, el este principalul pericol pentru Rangers şi nu cred că echipa scoţiană a întâlnit un astfel de jucător până în prezent, în Cupa UEFA“, a adăugat internaţionalul român.

Întrebat despre problemele cu drogurile pe care Mutu le-a avut în perioada când evolua în Anglia, la Chelsea, Marius Niculae a spus că „Briliantul“ le-a depăşit, devenind astfel un om mai puternic şi un fotbalist mai bun.

„Adrian a avut probleme, dar a trecut peste ele. A făcut o greşeală la Chelsea şi el ştie asta. S-a dus la Juventus pentru a-şi reclădi cariera şi a făcut o treabă foarte bună. Este mai puternic după ceea ce s-a întâmplat şi poate chiar un fotbalist mai bun“, a opinat „Săgeată“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS