Acasă Sport Gorjenii, înfrânţi, dar mulţumiţi

Gorjenii, înfrânţi, dar mulţumiţi

Echipa de baschet masculin, Energia Rovinari, a pierdut previzibil primul meci din deplasare cu BCMUS Piteşti, scor 87-52, contând pentru play-out-ul diviziei A. Echipa lui Laurenţiu Răuţ a reuşit să câştige sfertul trei, dar în final a cedat la o diferenţă de 35 de puncte după ce tehnicianul a rulat tot lotul.
„Nu a fost chiar aşa rău impactul cu Divizia A. A fost un meci bun, deşi diferenţa este destul de mare. Am rulat tot lotul să văd care este valoarea reală a fiecărui jucător. E diferenţă mare între Divizia A şi B. Ştiam asta“, a spus Răuţ. Acesta crede că doar maximum patru jucători din actualul lot pot face faţă în prima ligă, dar şi ceilalţi au şanse să demonstreze că au valoare.
„Trei-patru baschetbalişti ar putea juca în Divizia A, dar şi alţii mă pot surprinde. A fost primul meci oficial, au fost emoţii, poate în jocurile viitoare vor arăta că au valoare“, a completat tehnicianul grupării gorjene. Energia Rovinari va juca al doilea meci cu BCMUS Piteşti vineri, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Exit mobile version