17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCeltic a câştigat derbiul cu Rangers

Celtic a câştigat derbiul cu Rangers

Într-un meci restanţă din prima ligă scoţiană, Celtig Glasgow a câştigat miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, derbiul cu Glasgow Rangers. Echipa de pe „Celtic Park“ a reuşit golul victoriei în prelungirile partidei, prin olandezul Vennegoor of Hesselink.

Jucătorul japonez al gazdelor, Nakamura, a deschis scorul în minutul 20, acesta fiind şi rezultatul primei reprize. La zece minute de la reluarea meciului, Novo a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Spre finalul întâlnirii, spiritele s-au încins, iar Rangers a rămas în inferioritate numerică după ce Cuellar a văzut cartonaşul roşu. Arena „Celtic Park“ a devenit un adevărat vulcan cu un minut înainte de finalul disputei, când Vennegoor of Hesselink a marcat golul victoriei.

La fel ca şi pe teren, în tribunele stadionului din Glasgow s-au produs incidente, medicul celor de la Rangers fiind rănit de o monedă aruncată de un spectator, în timp ce acorda primul ajutor unui fotbalist scos la marginea terenului.

Graţie victoriei de miercuri, Celtic s-a apropiat de lidera Rangers la un singur punct, însă ocupanta primului loc în ierarhia campionatului Scoţiei, care a acumulat 75 de puncte, mai are de jucat două restanţe. După 33 de etape, formaţia la care evoluează atacantul român Marius Niculae, Inverness Caledonian Thistle, ocupă locul nouă, cu 36 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS