20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf, tentat să revină în ţară

Reghecampf, tentat să revină în ţară

Mijlocaşul român al formaţiei Alemannia Aachen, Laurenţiu Reghecampf, a declarat ieri că nu a primit nici o ofertă din partea lui Mircea Rednic de a veni la Dinamo, însă nu ar refuza o propunere venită de la gruparea alb-roşie, cu toate că mai are contract încă un an cu formaţia germană.

„Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo, dar m-ar tenta să joc acolo dacă mi s-ar face o ofertă concretă. Dinamo este un club mare, cu pretenţii. Oricum, eu mai am un an de contract cu Alemannia şi nu ştiu ce va fi după“, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Întrebat dacă nu s-ar teme de o reacţie dură a fanilor Stelei în cazul în care s-ar transfera la Dinamo, jucătorul de 32 de ani a spus: „Nu are de ce să-mi fie frică. Am jucat la Steaua foarte mult timp, dar asta s-a întâmplat demult, este o poveste veche. Ce a fost a fost. Viaţa merge înainte, iar suporterii Stelei nu ar avea de ce să fie supăraţi pe mine“.

Reghecampf a comentat şi lupta pentru titlu dintre Steaua şi CFR Cluj: „Urmăresc cu interes ce se întâmplă în Liga I. Spre deosebire de CFR Cluj, Steaua are un program foarte greu. Sunt convins că se va juca până în ultima etapă. Cel mai greu meci al Stelei este cel cu Dinamo. Chiar dacă nu traversează o perioadă bună, Dinamo rămâne Dinamo. Un meci contra Stelei este special, indiferent de locul din clasament“.

Fundaşul legitimat la Aachen a ţinut să precizeze că nu se mai gândeşte la echipa naţională. „Nu se pune problema să ajung la EURO. Acolo trebuie să meargă cei care au dus greul în campania de calificare“, a încheiat Reghecampf.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS