11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIoan Gavrilescu promite o echipă puternică

Ioan Gavrilescu promite o echipă puternică

Preşedintele Clubului Sportiv Oltchim, Ioan Gavrilescu, crede că formaţia de handbal feminin va ţine „steagul“ sus şi în sezonul viitor, chiar dacă ar putea rămâne fără două piese de bază, Narcisa Lecuşanu şi Ionela Gâlcă.
– Domnule Gavrilescu, când se va decide dacă Gâlcă şi Lecuşanu rămân sau nu la Oltchim?
– Am tot amânat discuţia finală, dar aceasta va avea loc cu siguranţă în cursul zilei de vineri, atunci când se va afla la Râmnicu Vâlcea şi managerul general Constantin Roibu. Atunci vom afla dacă Lecuşanu şi Gâlcă vor continua sau nu cu noi.
– Ce şanse sunt să semneze prelungirea contractelor?
– Nu fac pronosticuri, cert este că noi ne dorim ca ambele să continue cu Vâlcea. Sunt handbaliste de valoare, de care am avea mare nevoie.
– Dacă vor pleca, totuşi, sunt soluţii de înlocuire a lor?
– Oltchim va avea echipă puternică, de Liga Campionilor, şi în sezonul viitor. Am transferat deja o handbalistă, pe unguroaica Gabriella Szucs, şi suntem în tratative cu altele. Negocierile merg greu pentru că fiecare doreşte câte ceva. Până la urmă, o vom scoate la capăt, iar la Vâlcea vor ajunge jucătoare de valoare.
– Vă orientaţi numai pe piaţa externă sau vreţi şi jucătoare din România?
– Din păcate, de pe piaţa internă nu prea mai avem ce aduce. Nu vom încerca să transferăm handbaliste de la Rulmentul Braşov pentru a nu tensiona şi mai mult atmosfera dintre cele două cluburi. Vom transfera numai din străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU