Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Marica se desparte de Stuttgart
Jurnaliştii germani sunt de părere că atacantul român al echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, „nu va mai face mulţi purici“ în Bundesliga. Conform presei, despărţirea dintre internaţionalul român şi campioana en-titre a Germaniei este iminentă, la acest lucru contribuind şi faptul că antrenorul Armin Veh nu l-a titularizat în ultimele trei partide pe atacantul tricolorilor. Prestigiosul cotidian Bild a informat că Marica ar urma să ceară transferul în vară, fotbalistul fiind nemulţumit de statutul de rezervă. „Românul nu va accepta mult timp să fie rezervă. Conform unor surse demne de încredere din anturajul jucătorului, acesta va pleca la vară“, a notat Bild. Impresarul atacantului echipei noastre naţionale, Heinz Gruler, a confirmat că Marica este nemulţumit că nu este utilizat decât foarte rar de antrenorul Armin Veh. „Ciprian nu este deloc mulţumit. Îşi face griji, pentru că Gomez şi Cacau sunt preferaţi“, a spus Gruler, care a dezvăluit că „sunt două oferte pentru Marica, de la Lazio Roma şi de la Şahtior Doneţk“. Românul nu a dorit să comenteze subiectul, declarând doar că „voi continua să trag tare la antrenamente şi sunt sigur că va veni şi vremea mea la Stuttgart“.

Contra revine la Poli Timişoara
Cosmin Contra a primit din partea clubului Getafe propunerea de a-şi prelungi contractul până în vara anului 2009. Iniţial, „Guriţă“ a spus că va accepta, însă, zilele trecute, s-a răzgândit şi a decis să revină în ţară. Fotbalistul, de 32 de ani, este decis să-şi încheie cariera la Poli Timişora, cu care va semna un contract pe două sezoane. „Cei de la Poli Timişoara mi-au oferit un acord foarte bun, peste cel din Spania. Cu mine în teren şi cu alţi patru sau cinci jucători noi, Poli va face faţă în viitorul campionat în bătălia pentru titlu. Am discutat cu cei din conducerea clubului timişorean şi am căzut de acord. Vrem titlul în următorul sezon“, a spus Cosmin Contra.

Milan s-a înscris în Intertoto
Diriguitorii clubului AC Milan au decis să-şi ia măsuri de precauţie pentru următorul sezon european, ţinând cont că trupa lui Carlo Ancelotti ocupă locul cinci în Serie A. Oficialii „rossonerilor“ au înscris echipa în Cupa Intertoto, realizând că diferenţa de doar un punct faţă de poziţia a şaptea – pe care se află Udinese – poate dispărea în orice moment. „Dacă ne-am înscris în Intertoto şi atunci când eram lideri şi aveam un avans de 40 de puncte faţă de locul şapte, de ce nu am fi făcut-o şi acum?! Antrenorul nostru, Carlo Ancelotti, chiar a câştigat acest trofeu, cu Juventus, acum câţiva ani. De ce nu ar face-o şi cu AC Milan?“, a spus preşedintele grupării lombarde, Adriano Galliani. Sezonul la care face referire acesta reprezintă şi una dintre cele mai frumoase amintiri din istoria grupării Ceahlăul Piatra Neamţ. În vara lui 1999, într-un meci contând pentru turul trei al Cupei Intertoto, „plăieşii“ au remizat, 1-1, cu Juventus, sub Pietricica. Torinezii au obţinut calificarea în cele din urmă, după 0-0 pe „Delle Alpi“. În viitorul sezon, AC Milan, care este deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, ar putea întâlni în Cupa Intertoto pe FC Vaslui sau pe Oţelul Galaţi, cele două echipe din Liga I care s-au înscris în această competiţie.

Maradona va purta flacăra olimpică
Organizatorii etapei de la Buenos Aires a ştafetei flăcării olimpice l-au invitat pe legendarul fotbalist Diego Armando Maradona să fie unul dintre cei 80 de purtători ai torţei pe străzile capitalei Argentinei. Potrivit organizatorilor, fostul căpitan al reprezentativei Argentinei a declarat că doreşte să ia parte la ştafetă, însă este plecat în acest moment din ţară. El Pibe d’Oro a precizat că speră să revină din Mexic la timp pentru ştafeta de astăzi, mai ales că a fost desemnat prim-purtător al torţei pe teritoriul argentinian. Organizatorii au anunţat că au stabilit un traseu de 14 km pe străzile din Buenos Aires, securitatea torţei urmând să fie asigurată de un dispozitiv format din 2.700 de agenţi de poliţie.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version