Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Andrei Ionescu, omul meciului
În sondajul lansat pe site-ul oficial al clubului, Andrei Ionescu a fost considerat de suporteri cel mai bun jucător al Ştiinţei în partida cu Gloria Bistriţa. Mijlocaşul oltean a primit 29 la sută din voturi, devansându-i pe Wobay, care a primit 21 la sută din sufragii, Dina (12%), Gîngioveanu (10%) şi Fl. Costea (9%). „Este un rezultat trist pentru noi, pentru că am jucat frumos şi am dominat partida. Sper să recuperăm la Cluj punctele pierdute, pentru a avea un moral bun la meciurile cu Steaua şi Dinamo“, a afirmat Ionescu. Alb-albaştrii nu au avut ieri pauză, efectuând de dimineaţă o şedinţă de recuperare sub comanda preparatorului fizic Urbano Lega. De la antrenament a lipsit Bornescu, învoit pentru o problemă personală, în timp ce Napoli şi Gane s-au aflat la Calafat, la acţiunea de selectare a tinerelor talente lansată de clubul oltean. La partida de miercuri cu „U“ Cluj va reveni Rose, dar ar putea absenta, pe lângă Tănasă şi Baird, şi Prepeliţă, care acuză unele probleme medicale.

Banner fără efect
Greşelile de arbitraj care au afectat Universitatea Craiova i-au făcut pe reprezentanţii acestei echipe să ia atitudine. Pentru că urma meciul cu Gloria, o echipă bine reprezentată la Bucureşti, juveţii au decis să-şi ia toate măsurile de precauţie. Înaintea meciului, la intrarea spre vestiarul arbitrilor a fost montat un banner cu una dintre generaţiile mai vechi ale Ştiinţei, alături de care erau desenate două fluiere, însoţite de mesajul: „Vrem corectitudine!“. Toate acestea nu l-au influenţat însă pe centralul Ionică Serea, la sfârşitul meciului focşeneanul fiind „certat“ de Adrian Mititelu, acesta din urmă considerând că arbitrul a pus umărul la remiza obţinută de Gloria Bistriţa în Bănie.

Horoba a mulţumit pentru punct
La finalul partidei cu Gloria, Adrian Mititelu era supărat că Universitatea nu a câştigat, considerând că echipa sa ar fi meritat acest lucru. „E păcat că jucăm de la 0-1, dar, la urma urmei, avem şapte meciuri consecutive de când nu ne bate nimeni. Nu ştiu ce a mâncat Pădureanu sau poate o fi fost la biserică, pentru că noroc ca Bistriţa n-a avut nimeni, la câte ocazii de gol am avut. Nu l-aţi văzut pe Horoba ce-l chema pe Dumnezeu tot meciul? În repriza a doua, bistriţenii nu au existat pe teren, cred că au uitat să iasă de la cabine. Cred că toate bisericile din Bistriţa trag acum clopotele pentru punctul luat la Craiova“, a spus Mititelu. Răspunsul lui Horoba a venit imediat: „Iar noi vă mulţumim pentru acest punct“. Acesta i-a dat apoi raportul telefonic preşedintelui Jean Pădureanu: „Era s-o comitem, dar până la urmă a ieşit bine şi aşa“.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version