24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli vrea să urce în clasament

Napoli vrea să urce în clasament

Deşi se aşteaptă la un meci greu astăzi şi din cauza lipsei suporterilor, antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, şi-a propus o nouă victorie, pentru a termina cât mai sus acest campionat. „Meciul cu Gloria Bistriţa va fi foarte dificil, mai ales că vom juca fără spectatori. Îi avem şi pe cei doi suspendaţi, Prepeliţă şi Rose, la care se adaugă accidentaţii Baird şi Tănasă. Chiar dacă avem aceste probleme, cei care îi vor înlocui pe cei patru sunt convins că vor fi la nivelul lor. Va fi un meci greu, adversarul este tenace, pregătit de un antrenor extrem de capabil, dar sper să obţinem o nouă victorie. Suntem nevoiţi să strângem cât mai multe puncte pentru a avansa în clasament“, a declarat Napoli.
Antrenorul Ştiinţei susţine că echipa nu are ca obiectiv pentru acest sezon clasarea pe un loc de cupă europeană, ci doar pentru următoarea ediţie de campionat. „Nu ne gândim să prindem Cupa UEFA în acest sezon, sunt prea multe puncte distanţă. Noi trebuie doar să ne concentrăm, să avem cât mai multe rezultate bune, iar la anul putem încerca să prindem şi o cupă europeană“, a adăugat italianul.
Nicolo Napoli a vorbit ieri şi despre incidentul nefericit de la partida tur, când Coroian a fost accidentat involuntar de Bornescu, atacantul Gloriei devenind indisponibil trei luni. „Ceea ce s-a întâmplat la Bistriţa sunt lucruri ale trecutului, Bornescu nu a făcut nimic intenţionat. Cred că mâine (astăzi – n.r.) cei doi se vor saluta. Bistriţenii încearcă să pună presiune pe Mircea Bornescu, dar el nu este deloc apăsat de acest lucru. Nu ar fi trebuit să se dea o aşa amploare acelui eveniment nefericit. Accidentări precum cea a lui Coroian se întâmplă des în fotbal şi nu mai trebuie tensionată atmosfera înaintea jocului“, a afirmat Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS