10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncepe cursa de urmărire

Începe cursa de urmărire

CSM Vâlcea – Minerul Lupeni
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM:
Rusandu – Grădinar, Vişa, Băiţa, Cercel – M. Voicu, Sg. Popescu, Larie, N. Vlad – Boroiban, Vidakovic. Antrenor: Mitică Teleşpan.
Lupeni: Mecea – Işfan, Irina, C. Luca, Mocioi – Câmpean, Nicorec, Didă, Roman – Albinaru, Chiţu. Antrenor: Marin Tudorache.
Vor arbitra: D. Monea – I. Szekeli, M. Rigo.

Elevii lui Mitică Teleşpan vor toate punctele cu Minerul Lupeni pentru a păstra şanse de promovare.

CSM Râmnicu Vâlcea, echipă aflată la opt puncte distanţă de primele două clasate, poate începe de astăzi cursa de urmărire. Elevii lui Mitică Teleşpan şi Cristi Lazăr vor întâlni, pe propriul teren, pe Minerul Lupeni, grupare aflată la mijlocul clasamentului în seria a II-a, la 10 puncte distanţă de zona retrogradabilă. „Ortacii“ nu pun mare preţ pe partidele din deplasare şi au câştigat aproape toate punctele la Lupeni, dar sunt la -5 la „adevăr“ şi un eventual rezultat pozitiv în Zăvoi i-ar scăpa de grijile retrogradării. De partea cealaltă, oltenii nu au renunţat la visul de a promova şi nu concep să nu se impună în meciul de astăzi.

Ce poate schimba Teleşpan

În ciuda succesului de la Oradea, tehnicianul Mitică Teleşpan ar putea face schimbări în primul unsprezece. Sunt şanse mari ca golgheterul Nemanja Vidakovic să revină printre titulari, după trei etape în care a lipsit, în timp ce Sergiu Popescu îi va lua, probabil, locul lui Larie în linia de mijloc, fostul constănţean fiind folosit mai mult în partidele din deplasare.
Teleşpan ar putea miza pe internaţionalul de juniori, Alex Vlăduţi, în locul lui Alexandru Vlad, având în vedere că antrenorul vâlcenilor, aflat la prima partidă „acasă“ ca principal, se gândeşte la o strategie ofensivă. În partida tur la Lupeni, CSM a reuşit să se impună cu 2-0, golurile fiind marcate de Cercel şi Vlăduţi. Minerul vine la Râmnicu Vâlcea după un succes concludent, 5-0 cu FCM Reşiţa.

Cu un ochi la Mediaş

Oficialii din Zăvoi aşteaptă cu interes meciul de la Mediaş, acolo unde Gaz Metan va primi vizita principalei favorite la promovare, FC Argeş. Oltenii îşi doresc un succes al piteştenilor sau măcar un rezultat de egalitate. În cazul în care gazdele se vor impune, situaţia se complică mult pentru Vâlcea, care ar trebui să se lupte pentru al doilea loc care duce în Liga I cu FC Argeş, în faţa căreia are şi handicapul meciurilor directe.
Preşedintele grupării din Zăvoi, Alin Trandafir, speră ca echipa să fie susţinută de un număr mare de spectatori. „Încă avem şanse de promovare. Ne vom lupta până la capăt. Sper ca vâlcenii să vină în număr cât mai mare la stadion şi să fie alături de băieţi. Meciul cu Minerul Lupeni este foarte important şi trebuie câştigat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS