8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii Craiovei cred în Nicolo Napoli

Suporterii Craiovei cred în Nicolo Napoli

După ce două zile au lucrat cu secundul Jerry Gane şi preparatorul fizic Urbano Lega, de ieri după-amiază, alb-albaştrii au reintrat pe mâna lui Nicolo Napoli. Italianul a revenit din ţara natală şi a condus singurul antrenament al zilei, care a avut mai mult caracter tehnico-tactic. Deşi echipa este acum pe o poziţie lipsită de griji, Napoli nu poate sta liniştit, partida de sâmbătă anunţându-se dificilă. Fără patru jucători importanţi, Rose, Prepeliţă (suspendaţi), Baird şi Tănasă (accidentaţi), misiunea Ştiinţei se complică.
Însă, jucătorii sunt optimişti şi promit evoluţii la fel de bune. „Ce dacă avem probleme de lot, va găsi Mister (Nicolo Napoli – n.r.) o soluţie ca întotdeauna. Nu ne spune nimic special la vestiare, dar ne face să avem mereu încredere în noi, mai ales după această serie de rezultate bune“, a precizat unul dintre jucătorii Universităţii. Atmosfera din lot este destinsă, la antrenamente fiind şi loc de glume. După golul de la Mioveni, prin care a adus cele trei puncte în Bănie, Mihai Dina a devenit subiect principal de discuţie, majoritatea colegilor sfătuindu-l să-l sune pe fundaşul Daciei, Mariko Daouda, şi să-i mulţumească pentru pasa de gol dată.    
Şi suporterii rămân încrezători. În sondajul lansat pe site-ul craiovamaxima.ro, dintre cei 422 de participanţi înregistraţi până ieri după-amiază, 372 (88%) au mizat pe o victorie a favoriţilor în faţa Gloriei, în timp ce 33 (8%) au considerat că meciul se va termina nedecis, restul de 17 (4%) mergând pe succesul bistriţenilor. Fanii şi-au exprimat punctul de vedere legat şi de ascensiunea din ultima vreme a Ştiinţei, majoritatea punând rezultatele şi jocul bun al echipei pe seama antrenorului Napoli. Italianul a fost considerat „responsabil“ pentru succesele Universităţii de 73 la sută dintre votanţi, 20 la sută crezând că meritul revine jucătorilor, iar şapte la sută conducerii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII