12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞcolarii craioveni, buni la fotbal

Şcolarii craioveni, buni la fotbal

Elevii-fotbalişti din Craiova au reuşit să se califice în fazele superioare ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS). Judeţul Dolj va fi reprezentat la gimnaziu la faza finală de Şcoala nr. 37 „Mihai Eminescu“, iar la liceeni – de Grupul Şcolar „Traian Demetrescu“, care s-a calificat la etapa de zonă a competiţiei.
Şcoala nr. 37 colaborează foarte bine cu Şcoala de Fotbal a lui Gică Popescu, unde sunt legitimaţi majoritatea elevilor. Echipa este pregătită de profesorul Iulică Dobre (fost conducător la Universitatea şi Electro) şi de Marius Firulescu. La turneul de zonă disputat la Târgu Jiu, fotbaliştii din Bănie au învins în finală reprezentanta judeţului Olt, cu 3-0. În semifinale, formaţia craioveană trecuse cu acelaşi scor de trupa din Gorj, iar în grupe a înregistrat o victorie (3-1, cu Dâmboviţa) şi o înfrângere (1-2, cu Argeş). Lotul Şcolii nr. 37 a fost alcătuit din jucătorii: Valentin Lascu, Robert Horvath, Robert Stilianov, Ştefan Popescu, Victor Cimpoiaş, Marius Creţu, Narcis Ghiţă şi Alin Petrea. Turneul final este programat tot la Târgu Jiu, în perioada 17 – 20 aprilie.
La întrecerea interlicee, Grupul Şcolar „Traian Demetrescu“ a câştigat faza judeţeană, după ce a învins în finală echipa Grupului Şcolar „Energetic“, scor 3-0. Gruparea câştigătoare, antrenată de profesorul Jean Georgescu, a fost formată din jucătorii: Lică, Vişanu, Burdan (portari), Buşu, Mirescu, Văduva, Ciuce, Pârvu, Stuparu, Şt. Gheorghe, Matei, Lupan, Stoian, Goge – jucători de câmp. Faza zonală se va desfăşura în perioada 18 – 20 aprilie, în judeţul Dâmboviţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII