11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGloria nu vine ca la abator

Gloria nu vine ca la abator

Lotul Gloriei a plecat de ieri spre Bănie, pe traseul Bistriţa – Braşov – Craiova, aseară ardelenii înnoptând la hotelul „Aro“ din oraşul de sub Tâmpa. Azi, în jurul prânzului, bistriţenii vor „descăleca“ în Bănie, cartierul general fiind la hotelul „Hanul Craioviţa“. Tehnicianul Ovidiu Sabău va coordona astăzi antrenamentul Gloriei în Craiova, pe un teren de joc pus la dispoziţie de gazde. Mâine, bistriţenii vor efectua încă o şedinţă de pregătire, de la ora meciului de sâmbătă, 15.30.
Gheorghe Horoba, directorul sportiv al Gloriei, a afirmat ieri: „Meciul este foarte greu. Craiova are o echipă valoroasă, un antrenor italian, Nicolo Napoli, competent şi care a ştiut să scoată din jucătorii olteni tot ce-i mai bun şi asta s-a văzut în ultimele meciuri. Nu înseamnă însă că ne este teamă de Ştiinţa. Nu venim la Craiova pentru a ni se tăia capul, ca la abator! Venim pentru victorie, dar important este să nu pierdem în faţa Universităţii. Măcar cu un punct să plecăm din Craiova!“
Conform informaţiilor oferite de oficialul Bistriţei, tehnicianul Ovidiu Sabău are la dispoziţie pentru acest meci tot lotul. „Obiectivul nostru este să nu pierdem la Craiova, aşa cum s-a întâmplat şi în tur la Dinamo sau în Giuleşti, când am dovedit că facem faţă oricărei echipe, fie ea şi în formă, aşa cum este acum Universitatea. Cred că putem lua cel puţin un punct sâmbătă, nu pentru a răzbuna înfrângerea din tur, ci pentru că suntem capabili şi există şi o luptă în clasament, iar Craiova ne-ar depăşi“, a precizat şi Sabău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS