29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupta pentru barem

Lupta pentru barem

FC Caracal – Arieşul Turda
Stadion „Parc“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Caracal:
Neagoe – Năuiu, Gărgălie, Neacşu – Bertea, Gîrlă, Piko, Buşu, L. Preda – Firţulescu, Stoianof.
Antrenor: Florin Cioroianu.
Arieşul Turda: Vartolomei – Dianu, Toma, Panaitescu – Bilia, G. Luca, Cedric, R. Andone – Năbădan, Lupaşcu, Vădana. Antrenor: Victor Roşca.
Vor arbitra: R. Petrescu – R. Ghinguleac, Mihaela Gomoescu.

Oltenii sunt ca şi retrogradaţi, iar înfruntarea de astăzi a devenit vitală pentru gazde, deoarece FC Caracal vrea ca după sezonul 2008/2009, petrecut probabil în Liga a III-a, să repromoveze în Liga a II-a. Acest obiectiv presupune ca formaţia pregătită de Florin Cioroianu şi George Biţă să nu fie penalizată cu puncte pentru neîndeplinirea baremului din acest sezon negru, 2007/2008. „Suntem obligaţi să spargem gheaţa în meciul de mâine (astăzi, n.r.) cu Arieşul Turda, adică să câştigăm, să bifăm cea de-a doua victorie în acest campionat. Altfel, chiar că devenim ciuca bătăilor! Suntem echipa cu cele mai puţine puncte (7) din cele două serii de Liga a II-a. Până şi FC Săcele, lanterna roşie din seria I, deşi n-are nici o victorie, are contabilizate zece puncte“, a afirmat preşedintele executiv al grupării din „Oraşul Minunilor“, Jean Niţulescu.
Pentru partida de astăzi, antrenorul Florin Cioroianu nu poate conta pe Săvulescu, nerefăcut după accidentarea de la mâna dreaptă. Tehnicianul echipei oltene speră însă ca fotbaliştii aduşi în iarnă de la Universitatea să-şi dea drumul la joc şi să ajute FC Caracal la îndeplinirea baremului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU