8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞarapova, în sferturile de finală

Şarapova, în sferturile de finală

Finalista de la Australian Open, rusoaica Maria Şarapova, a reuşit să se califice în sferturile de finală ale turneului Indian Wells, din California, după ce a dispus, în trei seturi, scor 6-2, 5-7, 6-4, de ucraineanca Alona Bondarenko. „Simţeam că sunt aproape de a ceda, deoarece nu am câştigat puncte pentru o perioadă lungă. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, am fost departe de asta“, a spus Şarapova la sfârşitul partidei.
Într-un alt meci, slovaca Daniela Hantuchova a învins-o, după o oră şi 55 de minute, pe indianca Sania Mirza, în două seturi, cu scorul de 6-1, 7-6.
„Cred că a fost un joc bun. Sania este un adversar redutabil şi mă aşteptam la un meci dificil. Să mă calific în sferturi fără să pierd un set e ceva grozav“, a afirmat Hantuchova.
Rusoaica Svetlana Kuzneţova nu a întâmpinat probleme în disputa cu Caroline Wozniacki, de care a trecut cu 6-2, 6-3, spre deosebire de Ana Ivanovic, care a tremurat puţin în faţa italiencei Schiavone, pe care a bătut-o, scor 2-6, 7-5, 6-2. Tenismena sârbă Jelena Jankovic a obţinut victoria în faţa jucătoarei spaniole Anabel Medina Garrigues, scor 6-3, 6-3, succesul fiind cunoscut şi de Lindsay Davenport în partida cu Marion Bartoli, cu 6-2, 7-5. Poloneza Agnieszka Radwanska a avut un meci dificil în faţa lui Ashley Harleroard, câştigat însă cu 4-6, 6-2, 6-4, iar Vera Zvonareva şi-a respectat statutul de favorită în faţa lui Casey Dellacqua, obţinând victoria cu 6-7, 6-0, 6-4.

Şi-a revenit Federer

La masculin, liderul mondial pare să-şi fi regăsit forma optimă la Indian Wells, calificându-se fără probleme în optimile de finală, după ce i-a cedat doar două game-uri francezului Nicola Mahut. Cu nouă aşi în cont şi un prim serviciu aproape perfect, Roger Federer l-a transformat pe Mahut într-un simplu partener de antrenament cu public, elveţianul închizând partida cu 6-1, 6-1. „Îmi plac meciurile acestea. Este o senzaţie foarte plăcută să vezi că toate loviturile pe care ţi le propui intră perfect. Mă bucur că am revenit la o formă bună şi de această dată sunt sigur că am terminat cu problemele medicale“, a spus Federer, care îl va întâlni în sferturile de finală pe croatul Ivan Ljubicic.
Iată celelalte rezultate înregistrate în turul trei la masculin: M. Fish – N. Davudenko 6-3, 6-2; D. Nalbandian – R. Stepanek 7-6(1), 0-6, 7-6(6); A. Murray – I. Karlovic 7-6(7), 6-7(3), 6-3; L. Hewitt – M. Youzhny 7-5, 6-1; I. Ljubicic – T. Robredo 6-3, 6-4; J. Ferrero – M. Ancic 7-5, 4-6, 7-6 (7); T. Haas – F. Verdasco 7-6 (5), 4-6, 6-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS