22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAu adus trei medalii de la Iaşi

Au adus trei medalii de la Iaşi

Reprezentanţii secţiei de judo de la liceul craiovean au obţinut trei medalii la Campionatul Naţional Şcolar, competiţie desfăşurată recent la Iaşi. Adelina Ispas a intrat în posesia medaliei de aur la categoria 40 kilograme, iar medalii de bronz au obţinut Raluca Dumitraşcu (categoria 48 kilograme) şi Adrian Nicola (categoria 100 kilograme). Competiţia a adunat la start cei mai buni sportivi elevi din ţară, iar concurenţa a fost acerbă.
„A fost un concurs puternic la care au participat toţi componenţii loturilor naţionale sub 20 de ani. Rezultatele obţinute de noi au fost bune, având în vedere că sportivii noştri au fost cu doi-trei ani mai mici decât adversarii“, a spus antrenorul Mihai Voinea.
Sfârşitul acestei săptămâni va fi încărcat pentru judoka din Bănie, aceştia urmând să participe la trei concursuri. Astfel, Raluca Dumitraşcu va lua startul la un concurs internaţional în Turcia, la Slatina se va ţine o competiţie rezervată categoriei de vârstă copii (sub 13 ani), faza de zonă, iar la Oradea, Adelina Ispas şi Mihaela Gavat vor încerca să obţină noi medalii în cadrul Campionatului Naţional de judo pentru tineret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS