13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRadu Barbu, surpriza din lotul alb-albaştrilor

Radu Barbu, surpriza din lotul alb-albaştrilor

Delegaţia Ştiinţei a luat ieri drumul Aradului, mâine, de la ora 14.30, trupa lui Nicolo Napoli urmând să dea piept cu UTA, într-un meci capital pentru gazde. Nici oltenii nu sunt lipsiţi de griji, mai ales după ce au scăpat printre degete o victorie cu Rapid, sosind la Arad cu gândul să recupereze din punctele pierdute runda precedentă. Napoli a efectuat ieri-dimineaţă un ultim antrenament în Bănie, la final anunţând lotul care va face deplasarea în vestul ţării. În absenţa lui Josh Mitchell (suspendat), titular de drept în centrul apărării, tehnicianul italian a oferit o primă surpriză, convocându-l pe fundaşul de 18 ani Marius Radu Barbu.
Acesta a efectuat cu echipa mare stagiul de pregătire din Antalya, dar nu a fost oprit niciodată în lot la meciurile oficiale. Barbu a fost preferat în detrimentul lui Paul Curteanu (24 de ani), jucător care mai evoluase în acest sezon în locul lui Mitchell, la Constanţa, când australianul se afla tot în stare de suspendare. Nicolo Napoli îi va avea mâine la dipoziţie pe Bornescu, Bănică (portari), Dănănae, D. Stoica, V. Găman, R. Barbu, Rose (fundaşi), Bărboianu, Prepeliţă, A. Ionescu, Săceanu, Dina, Dilevski, Wobay, Luţu, Gângioveanu (mijlocaşi), Fl. Costea, Tănasă şi Baird (atacanţi).

Napoli: Nu suntem scăpaţi de griji

Nu ar fi exclus ca antrenorul italian să ofere şi alte surprize şi să alinieze o formulă de echipă improvizată în defensivă, cu Dănănae sau Găman alături de Stoica, Napoli precizând că va decide primul unsprezece abia în această după-amiază.
„Toţi suntem optimişti că vom putea obţine trei puncte la Arad. Echipa vine după un joc foarte bun cu Rapid, chiar dacă la final am fost dezamăgiţi de pierderea celor două puncte. Ne aşteaptă o partidă dificilă, având în vedere că ambele echipe sunt în foame de puncte. Nu ştiu dacă e bine sau rău că ei şi-au schimbat antrenorul. Este posibil să fie mai motivaţi acum. Problema retrogradării nu se va rezolva chiar dacă vom lua şase puncte din meciurile cu UTA şi cu FC Vaslui. Acest campionat va avea suspans până la ultimele partide. Ne aşteaptă meciuri grele, nu putem spune de pe acum că suntem scăpaţi de griji“, a afirmat la plecare tehnicianul Ştiinţei.
Universitatea a ajuns aseară la Arad şi s-a cazat la hotelul Best Western Central, alb-albaştrii având astăzi în program un antrenament, pe terenul ICRTI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU