20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnglezii se tem de incidente la partida cu Roma

Englezii se tem de incidente la partida cu Roma

Conducerea clubului englez de fotbal Manchester United va participa la o întâlnire la Roma, pentru a discuta despre modalităţile prin care se pot evita incidentele violente, cum au fost cele de la ultimele două partide jucate de „diavoli“ în capitala Italiei.
O delegaţie condusă de secretarul general al clubului, Ken Ramsden, se va întâlni cu reprezentanţii grupării italiene şi cu cei ai poliţiei pentru a stabili detaliile partidei din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce la unul dintre meciurile trecute au avut loc incidente în afara stadionului „Olimpico“ din Roma, soldate cu înjunghierea a 12 fani englezi. Alţi cinci suporteri ai lui United au fost răniţi şi şase arestaţi înainte ca echipele să se întâlnească în grupele competiţiei, în luna decembrie, iar UEFA a decis ca meciul de pe 1 aprilie, de la Roma, să fie considerat cu grad sporit de risc. United va cere permisiunea de a folosi mai mulţi poliţişti din Manchester pentru asigurarea ordinii.
Fanii formaţiei engleze vor ajunge la „Stadio Olimpico“ în autocare păzite de poliţie pentru a evita eventualele întâlniri cu suporterii italieni. Incidentele de la Roma de anul trecut i-au determinat pe englezi să ia în considerare posibilitatea de a refuza biletele care le-au fost repartizate pentru ultima întâlnire dintre cele două echipe.
Partida dintre AS Roma şi Manchester United, din prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor, se va desfăşura pe 1 aprilie, iar returul este programat pe 9 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS