6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDisponibilizaţii aşteaptă pronunţarea

Disponibilizaţii aşteaptă pronunţarea

Cazul celor trei jucători ai Universităţii Craiova care au depus memorii pentru a deveni liberi de contract se află încă pe masa Comisiei pentru Statul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Marius Argintaru, Mădălin Ciucă şi Gabriel Velcovici vor să rupă contractul cu Ştiinţa. Argintaru a depus memoriu după ce a intrat în dizgraţia conducerii alb-albastre pentru că nu a vrut să joace la FC Caracal în orice condiţii. Ciucă şi Velcovici au fost puşi pe lista de transferuri de antrenorul Nicolo Napoli, dar nu şi-au găsit echipă, deşi primul a fost la un moment dat în negocieri cu chinezii de la Yoyo Nanjing.
Principalul motiv invocat de fotbalişti la judecată este acela că nu şi-au primit toţi banii. Argintaru susţine că mai are de încasat 800 de dolari, Velcovici 3.000 de dolari, iar Ciucă 4.000 de dolari. În plus, jucătorii au reclamat clubul la CSJ că nu i-a programat pentru viza medicală, că le-a luat echipamentul şi că există probleme cu asigurarea în caz de accidente. De partea cealaltă, clubul Universitatea a depus o serie de acte pentru a demonstra că jucătorii în cauză nu au motive să ceară să devină liberi de contract. Cazul a rămas în pronunţare, verdictul urmând să se dea, cel mai târziu, marţea viitoare.
Pe ordinea de zi a comisiei s-a aflat ieri, din nou, şi memoriul depus de Clubul Sportiv Judeţean Ştiinţa „U“ Craiova, care solicită Universităţii grila de formare pentru şase juniori: I. Popescu, Ştoiu, Gogoşoiu, Mirescu, Buleică şi Ologu. Federalii au amânat şi de această dată judecarea cazului, lăsând părţilor posibilitatea să ajungă la o înţelegere pe cale amiabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU