15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElisei află marţi verdictul

Elisei află marţi verdictul

Extrema Oltchimului, Valentina Ardean Elisei, va afla marţi cât mai trebuie să stea în afara terenului. „Piticul atomic“ va mai rămâne cel puţin o săptămână la clinica de recuperare de la Kiel (Germania) şi va fi supusă unor noi controale amănunţite. „Din păcate pentru Vali, acest sezon este compromis. Poate va apuca să joace câteva meciuri în acest final de campionat. Ar fi bine, în special pentru moralul ei. Afecţiunea de care suferă este mai păcătoasă şi decât o ruptură de ligamente“, a spus Gheorghe Tadici, care a dezvăluit şi stadiul de recuperare al celorlalte handbaliste accidentate.
„Roxana Gatzel a făcut câteva antrenamente normale şi cred că este undeva la 70 la sută din potenţial. Încă are reţineri să intre în contacte fizice, doar vine după o accidentare gravă. Oana Manea mai aşteaptă cel puţin două săptămâni, în timp ce Iulia Puşcaşu a jucat câteva minute cu FC Nürnberg, dar nu este la capacitate maximă“. Tehnicianul chimist i-a anunţat pe suporteri că Oltchim nu o va pierde pe Luminiţa Huţupan Dinu: „Luminiţa nu are intenţia de a pleca la altă formaţie, nici din ţară, nici din străinătate. Dacă va renunţa la activitatea competiţională, o va face când va rămâne gravidă. Îi doresc ca în curând să i se îndeplinească acest vis, pentru că ştiu cât de mult îşi doreşte un copil“.

Cer ajutorul lui Müller

Oficialii de la Oltchim fac o ultimă încercare disperată de a ajunge în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Preşedintele Ioan Gavrilescu a avut o discuţie cu tehnicianul timişorean Herbert Müller, pe care l-a rugat să facă tot ce poate pentru ca formaţia sa, FC Nürnberg, să nu piardă la Togliatti.
Federaţia Europeană de Handbal a anunţat numele arbitrilor care vor oficia la partida dintre Oltchim şi ETO Gyor: spaniolii Vicente Breto Leon şi Jose Antonio Huelin Trillo. Observator EHF va fi polonezul Marek Szajna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS