16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie la Mediaş

Victorie la Mediaş

Rezultatele înregistrate în etapa a doua a returului ligii secunde (Seria a 2-a) au intensificat lupta pentru promovare, iar oficialii echipei CSM Vâlcea aşteaptă un succes sâmbătă, la Mediaş, cu Gaz Metan, pentru a păstra şanse reale de accedere în Liga I. „Nu prea ne convine înfrângerea lui FC Argeş la Severin. Dacă piteştenii vor mai pierde alte trei puncte la masa verde, atunci situaţia se complică şi mai tare. Noi avem mare nevoie de un succes la Mediaş. Nu ar fi rău nici un rezultat de egalitate, dar cu trei puncte şansele noastre de promovare ar fi mult mai mari. Îi simt pe băieţi motivaţi şi pregătiţi pentru derbi“, a declarat preşedintele grupării din Zăvoi, Alin Trandafir.
Acesta nu i-a anunţat încă pe fotbalişti care va fi prima de victorie. „Lupta este echilibrată, suntem trei echipe cu şanse aproape egale de a promova. Meciul de la Mediaş este foarte important, dar nu decisiv, că doar nu este ultima etapă a campionatului. Dacă vom învinge, nu înseamnă că suntem promovaţi, cum nici o înfrângere nu ar fi fatală, chiar dacă ar conta enorm la capitolul moral“, a completat directorul general al CSM, Florin Verigeanu.
Vestea bună este că golgheterul Nemanja Vidakovic are şanse mari să se afle în primul unsprezece al oltenilor, accidentarea sa din meciul cu IS Câmpia Turzii fiind mai puţin gravă decât se credea. După 19 etape, în Seria a 2-a, trei formaţii se bat pentru cele două locuri care asigură promovarea în prima ligă, FC Argeş (45 de puncte), Gaz Metan Mediaş (43) şi CSM Vâlcea (40).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS