27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSavu, spion la Mediaş

Savu, spion la Mediaş

Consilierul tehnic al formaţiei din Zăvoi, Mircea Savu, i-a spionat pe medieşenii de la Gaz Metan în prima rundă a returului de campionat. Principala contracandidată la promovare a vâlcenilor s-a impus cu 1-0 în faţa severinenilor de la FC Drobeta, fostul jucător al Chimiei venind însă cu veşti bune pentru Bondrea şi compania. „Ne-a spus că sunt subţirei“, a dezvăluit organizatorul de competiţii al formaţiei oltene, Jean Turmacu.
În schimb, antrenorul CSM nu se lasă impresionat de succesul chinuit al medieşenilor. „Ce contează că au dat gol în minutul 88, important este că au câştigat trei puncte“, a afirmat Bondrea.
Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigada care va oficia la meciul de sâmbătă dintre CSM Vâlcea şi IS Câmpia Turzii. La centru va fi bucureşteanul Claudiu Baboia, iar la cele două linii – Gabriel Stroe din Piteşti şi Anghel Voicu din Şuşeni. Vestea bună pentru CSM este că FRF a programat pe FCM Reşiţa pentru runda viitoare, atunci când formaţia ardeleană va primi vizita Mediaşului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS