10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiliecii le-au făcut viaţa grea extratereştrilor

Liliecii le-au făcut viaţa grea extratereştrilor

Pe celebra arenă „Nou Camp“, Barcelona a reuşit să smulgă in extremis un egal în faţa Valenciei, în turul semifinalelor Cupei Regelui. Eroul partidei din capitala Cataloniei a fost portarul „liliecilor“, Hildebrand, care a avut unsprezece intervenţii decisive în faţa „extratereştrilor“. Eroul trupei lui Rijkaard a fost mijlocaşul Xavi, care a reuşit să egaleze în minutele de prelungire ale partidei.

David Villa a deschis scorul pentru Valencia în minutul 69, împotriva cursului jocului, învingându-l pe Valdes din şase metri. Oaspeţii mai marcaseră o dată, în prima repriză, prin Joaquin, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

După deschiderea scorului, a avut loc un adevărat asediu la poarta oaspeţilor, însă Hildebrand s-a opus cu succes şuturilor expediate de adversari. Au venit însă minutele de prelungire şi şutul lui Xavi de la 15 metri, după ce portarul oaspeţilor reuşise, în primă fază, să intervină în faţa lui Eto’o. Scor final Barcelona – Valencia 1-1 şi pe „Mestalla“ se anunţă un retur de foc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS