10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBC Vâlcea a pierdut, CET a bătut

BC Vâlcea a pierdut, CET a bătut

BC Râmnicu Vâlcea a cedat în întâlnirea de la Cluj, din etapa a 19-a, cu scorul de 88-73. Chiar dacă echipa pregătită de Cristi Achim a jucat foarte bine, încă o dată vâlcenii au demonstrat că nu pot sta în picioare 40 de minute.
Oltenii au început în forţă partida cu Mobitelco, iar în minutul doi conduceau cu 9-0. La finalul primului sfert, tabela indica 20-16 pentru Vâlcea. La jumătatea celui de al doilea s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor, Vâlcea conducând pe „U“ Cluj cu 30-18, datorită şi aruncărilor de trei puncte reuşite de Silviu Lupusavei. Până la pauză, clujenii au reuşit să reducă din handicap, scor 33-42. În sfertul al treilea, ardelenii au început să atace mai mult decât o făcuseră până în acel moment, iar apărarea lor a fost mult mai stabilă. În numai două minute, clujenii s-au apropiat la cinci puncte (40-45), ca la finalul sfertului trei tabela să arate 56-56. Ultimele zece minute au aparţinut gazdelor (32-17), care s-au impus cu scorul general de 88-73.
După jocul pierdut în etapa a 19-a, BC Râmnicu Vâlcea rămâne ultima din clasament cu 15 înfrângeri. Cei mai buni marcatori au fost LeVar Seals, cu 16 puncte, de la Cluj, iar de la Vâlcea s-a remarcat din nou Silviu Lupusavei, cu 23 de puncte.  
Dacă BC Vâlcea şi-a mai trecut un eşec în cont, fetele de la CET Govora au câştigat întâlnirea din Sala „Traian“, cu 92-81, în faţa „universitarelor“ de la Oradea. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS