3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici visează frumos

Abramovici visează frumos

Miliardarul rus Roman Abramovici (foto), patronul clubului englez de fotbal Chelsea Londra, a rezervat deja un etaj al unui hotel din Moscova pentru 21 mai, când este programată finala Ligii Campionilor, el sperând că la acea dată va sărbători victoria londonezilor, a scris ieri The Sun.

Abramovici a făcut rezervări pentru cele mai scumpe camere de la hotelul Ritz Carlton, unde un apartament costă până la 6.600 de euro pe noapte. „Am auzit că Abramovici a rezervat un etaj întreg pentru câteva zile ale lunii mai“, a declarat un angajat al hotelului.

The Sun precizează că, în ceea ce-i priveşte pe jucători, UEFA a stabilit deja hotelurile unde vor fi cazaţi în faza finală, iar londonezii ar urma, în cazul în care ar accede în ultimul act al competiţiei, să stea la Swissotel. Chelsea trebuie să învingă formaţia Olympiakos Pireu, în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pentru a se califica în sferturi, după ce în tur, săptămâna trecută, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS