24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Teama de blaturi

Nici nu a început bine campionatul, că au şi apărut suspiciunile. Cum lupta pentru primul loc care duce direct în Liga Campionilor este acerbă, granzii Ligii I au pornit războiul. Steaua şi CFR Cluj, echipe care se vor întâlni în runda a 21-a, se acuză reciproc, chiar dacă în glumă, de meciuri aranjate în prima etapă a minireturului, bucureştenii urmând să joace duminică la Iaşi, iar ardelenii, sâmbătă cu Universitatea.
Preşedintele grupării clujene, Iuliu Mureşan, a declarat ieri că merge pe stilul „glumeţ“ al lui Gigi Becali. „La Iaşi va fi probabil o glumă de meci. Fac şi eu o glumă, o speculaţie. Este trist dacă se va ajunge la aşa ceva. Sper să se joace corect, să nu fie ceva necurat, altfel ar fi influenţată lupta pentru titlu. Eu mai sper să fie o glumă bună şi să bată Iaşiul“, a spus Mureşan.
În replică, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a afirmat că oficialii de la CFR Cluj ar trebui să se uite mai întâi la meciurile lor necurate: „Şi jocul lor cu Craiova va fi necurat. Universitatea se află în aceeaşi situaţie cu Iaşiul. Dacă pierde, încep problemele de clasament“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS