17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDeco se teme de Celtic

Deco se teme de Celtic

Mijlocaşul portughez al Barcelonei, Deco, va putea evolua din nou în Liga Campionilor, după ce în faza grupelor a lipsit la ultimele patru meciuri din cauza unei accidentări. El va reveni la Glasgow, la partida cu Celtic din această seară, şi s-a declarat precaut înaintea întâlnirii cu scoţienii. „M-am refăcut complet, dar nu mi-a fost uşor să-mi regăsesc ritmul şi forma cea mai bună. Acesta este al patrulea an al meu la Barcelona, iar în ultimele trei sezoane am înfruntat mereu o echipă britanică în optimile Ligii Campionilor. În 2005, am fost eliminaţi de Chelsea, în 2006 i-am învins noi, iar anul trecut ne-a scos din competiţie Liverpool. Am învăţat mult din dubla confruntare cu englezii. Nu vom face aceleaşi erori cu Celtic, vom fi mai precauţi. Scoţienii sunt bine pregătiţi din punct de vedere fizic, joacă în forţă şi se bazează mult pe centrări”, a declarat Deco.

Mijlocaşul portughez este conştient că, pe „Celtic Park“, şi publicul va fi un adversar de luat în seamă: „În acest sezon, am jucat de două ori cu Glasgow Rangers şi putem spune că ştim cum este publicul scoţian. Alături de Liverpool, cred că formaţia Celtic are unii dintre cei mai înfocaţi suporteri din Europa şi sunt convins că îşi vor împinge echipa de la spate, în meciul cu noi“.

Portughezul a vorbit şi despre obiectivele Barcelonei în acest sezon: „Pe lângă titlul de campioană a Spaniei, ne-am propus să câştigăm şi Liga Campionilor. Ar fi ca un vis să reuşim să luăm trofeul a doua oară în numai câţiva ani. Eu mai am şi un al treilea obiectiv pentru acest an. Îmi doresc să câştig Campionatul European cu naţionala Portugaliei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS