7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClemente nu mai preia naţionala Iranului

Clemente nu mai preia naţionala Iranului

Ali Kafashian, preşedintele Federaţiei Iraniene de Fotbal, a anunţat că antrenorul Javier Clemente nu va mai prelua naţionala acestei ţări. Tehnicianul spaniol a fost nemulţumit de clauza din contract care prevedea că nu are voie decât la două călătorii pe an în Spania.

„Am aşteptat răspunsul lui Clemete până luni, dar pe baza răspunsului negativ pe care ni
l-a dat, în legătură cu unul dintre articolele adăugate contractului, vom începe căutările pentru alt selecţioner. Dacă Javier Clemente îşi schimbă părerea, are în continuare şanse să devină selecţionerul Iranului, dar noi nu vom mai aştepta răspunsul lui“, a spus şeful federaţiei iraniene.

Javier Clemente declarase recent că intenţionează să stea în Spania şi să vizioneze casete cu jocuri, iar în Iran să meargă doar cu două săptămâni înainte de meciurile naţionalei. Şefii federaţiei iraniene au fost nemulţumiţi de faptul că tehnicianul spaniol nu va sta permanent în Iran şi au introdus o clauză în contract, prin care Clemente este obligat să locuiască în Iran, având voie să meargă în Spania doar de două ori pe an. Cum fostul selecţioner al Spaniei nu pare să fie de acord cu această clauză, iranienii au început căutările pentru un nou selecţioner. Şeful federaţiei de la Teheran a anunţat că printre cei vizaţi pentru acest post sunt cinci antrenori iranieni şi doi străini, fără a face nominalizări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS